Auto-Assistance

Verzekeraars die Auto-Assistance aanbieden

Weigert uw auto om op te starten? Heeft uw wagen het begeven en sta je in panne onderweg naar huis of op vakantie? Een probleem met uw lichten, bumper of banden?

Via deze verzekeraars vindt u auto-assistance om uw pech snel te verhelpen. Soms noemt men auto-assistance ook anders, bijvoorbeeld Omni assistance bij AXA, maar altijd komt het neer op ongeveer hetzelfde: uw auto wordt gratis getakeld en u krijgt een gratis vervangwagen. Overigens, ook bij Dinac krijgt u een gratis vervangwagen bij elke herstelling. Daarom zijn wij premium partner van deze grote verzekeraars.

Op vakantie? Ook voor medische bijstand of vervroegd terugkeren naar huis (tijdens een vakantie) bieden veel autoverzekeraars assistance aan.

Vergelijking: welke soorten Assistance bestaan allemaal bij autopech?

Elke autoverzekeraar in België biedt een bepaalde vorm van Auto Assistance aan, alleen is dit vaak onder een andere naam. Hieronder noemen we enkele vormen van Car Assistance bij een paar grote verzekeraars.

  • DVV Assistance: pechverhelping in België of in Europa, reisbijstand en rechtsbijstand in de hele wereld voor u en uw passagiers.
  • Yuzzu Pechverhelping: Yuzzu is de nieuwe naam van Touring en is een van de bekendste pechverhelpingsdiensten in België
  • Corona Direct Pechverhelping: Corona direct heeft een formule zonder abonnement, u betaalt enkel als u pechverhelping nodig hebt.
  • Allianz Assistance: Allianz is wereldwijd erkend, en heeft een internationale verzekeringsdienst beschikbaar voor ongevallen buiten Europa.
  • DVV Assistance: Heeft pechverhelping in 45 landen,  voor België, Europa en de landen rond de Middellandse zee.
  • Baloise Assistance:  Naast hun gewone basispakket, biedt Baloise ook een verzekering aan voor onweerschade, vandalisme en diefstal.

 

Autopech? Dinac zorgt voor uw Auto Assistance en handelt de administratie met uw autoverzekeraar. Zo heeft u geen zorgen meer.

Carrosserie Dinac: gespecialiseerd in Auto Assistance!

Dinac is gevestigd in Deurne en biedt al sinds 1977 een topservice op het gebied van Auto Assistance. Pech onderweg of problemen met uw carrosserie? Dinac helpt u terug op weg en biedt steeds een gratis vervangwagen. Aarzel niet om ons te bellen of een bericht te sturen als u met uw wagen in panne staat. Wij werken samen met alle grote verzekeraars en bieden u de beste service die bestaat.

Garage en Carrosserie hersteller antwerpen

Vraag offerte

Schade aan uw wagen? Vraag een vrijblijvende offerte bij Dinac. Onmiddellijke prijsberekening.

auto assistance

Een pechverhelper zorgt voor onmiddellijke hulp, in binnen- en buitenland. Hij laat uw auto bijvoorbeeld slepen of ter plaatse herstellen. Daarnaast biedt een Auto Assistance pechverhelping u in veel gevallen ook een gratis vervangwagen.