Belfius Assistance

Belfius Assistance – Uw bijstandsverzekering

Carrosserie Dinac werkt samen met een aantal partners voor auto-assistance waaronder AG Insurance, AXA, P&V Verzekeringen en vele anderen. Belfius Assistance biedt twee soorten verzekeringen aan: Enkel personen of Personen + auto. In beide gevallen kunt u ongevallen melden via hun “app-normale” assistance smartphone applicatie. De twee verzekeringen gelden zowel voor België als in de rest van Europa.

Enkel personen

De verzekering biedt bijstand voor u en uw gezinsleden als u ziek of gewond raakt in België. Via de app van Belfius kan u makkelijk incidenten melden en bent u onmiddellijk gedekt. Waar u ook bent, zowel op reis als onderweg naar het werk, thuis, op de fiets…

Belfius heeft een wereldwijde bijstand, 27/7. Waar u ook bent vergoeden ze uw medische kosten en ook uw eventuele repatriëring en die van uw gezinsleden.

Pechverhelping voor uw voertuig is bij Belfius optioneel.

Personen + Auto

Bij Belfius Assistance is Autoverzekering optioneel, voor een bijkomende kost dekt deze verzekering autopech binnen België en de rest van Europa.

In de basisdekking zit ook een vervangwagen inbegrepen.

Als u een ongeval of pech hebt op een Belgische autosnelweg en de politie aan FAST of Siabis+ vraagt om uw voertuig dringend te takelen. Kan Belfius Assistance uw voertuig brengen naar het herstelcenter van Dinac.

Schade melden bij Belfius

Om schade te melden bij Belfius kunt u via dit formulier een aanvraag indienen of via de “app-normale” verzekeringsapp van Belfius zelf. Ook kunt u via de offertemodule van Dinac onmiddellijk prijs opvragen (en wij nemen contact op met uw autoverzekeraar Belfius).

Aanvragen en opzeggen

Om een Auto Assistance of Car Assistance verzekering bij Belfius aan te sluiten, volstaat het om simpelweg via de website een aanvraag in te dienen.

Om uw pechverhelping verzekering op te zeggen dient u uiterlijk 3 maanden voor de vervaldag van uw contract een opzegbrief te sturen. Doet u dit niet, dan hangt u weer vast aan een jaarcontract.

Na een schadegeval of bij een wijziging van de voorwaarden/tarieven kunt u wel direct opzeggen. De opzegtermijn bedraagt dan slechts 1 maand.

Carrosserie Dinac: gespecialiseerd in Belfius Auto Assistance!

Dinac is gevestigd in Deurne en biedt al sinds 1977 een topservice op het gebied van Auto Assistance in samenwerking met Belfius. Pech onderweg of problemen met uw carrosserie? Dinac helpt u terug op weg en biedt steeds een gratis vervangwagen.

Aarzel niet om ons te bellen of een bericht te sturen als u met uw wagen in panne staat. Wij werken samen met alle grote verzekeraars en bieden u de beste service die bestaat.

Garage en Carrosserie hersteller antwerpen

Vraag offerte

Schade aan uw wagen? Vraag een vrijblijvende offerte bij Dinac. Onmiddellijke prijsberekening.

Belfius Assistance
Bel met Belfius Assistance

Hebt u een probleem thuis, onderweg of op reis, bel dan met Assistance via +32 2 762 77 00. We helpen u 24/7.