Corona Direct Pechverhelping

Corona Direct Pechverhelping – formule zonder abonnement

Hoe werkt de Corona Direct pechverhelping zonder abonnement ?

Carrosserie Dinac werkt samen met een aantal partners voor auto-assistance waaronder KBC Autoverzekeringen, Corona Direct, DVV Verzekeringen en vele anderen. Met de verzekeringsoptie van Corona Direct betaalt u enkel voor pech wanneer je het nodig hebt. Maar hoe werkt dat precies?

De pechverhelping zonder abonnement is beschikbaar voor iedereen maar als je al een autoverzekering hebt bij Corona Direct dan geniet je van een voordeeltarief. De verzekering dekt lekke banden, platte batterijen en heeft een eigen takeldienst.

  • Je betaalt per interventie, niet per jaar
  • Corona Direct geeft een duidelijke prijs zodat je voor geen verassingen komt te staan
  • De dienst is 24/7 beschikbaar
  • Groot netwerk van meer dan 350 pechverhelpers
  • Een 24/7 dienst waar u gratis naartoe kunt bellen in heel België.

Schade melden bij Corona Direct

Om schade te melden bij Corona Direct kunt u via dit formulier een aanvraag indienen. Ook kunt u via de offertemodule van Dinac onmiddellijk prijs opvragen (en wij nemen contact op met uw autoverzekeraar Corona Direct).

Aanvragen en opzeggen

Om een Auto Assistance of Car Assistance verzekering bij Corona Direct af te sluiten, volstaat het om simpelweg via de website een aanvraag in te dienen.

Om uw pechverhelping verzekering op te zeggen dient u uiterlijk 3 maanden voor de vervaldag van uw contract een opzegbrief te sturen. Doet u dit niet, dan hangt u weer vast aan een jaarcontract.

Na een schadegeval of bij een wijziging van de voorwaarden/tarieven kunt u wel direct opzeggen. De opzegtermijn bedraagt dan slechts 1 maand.

Carrosserie Dinac: gespecialiseerd in Corona Direct Pechverhelping!

Dinac is gevestigd in Deurne en biedt al sinds 1977 een topservice op het gebied van Auto Assistance in samenwerking met Corona Direct. Pech onderweg of problemen met uw carrosserie? Dinac helpt u terug op weg en biedt steeds een gratis vervangwagen.

Aarzel niet om ons te bellen of een bericht te sturen als u met uw wagen in panne staat. Wij werken samen met alle grote verzekeraars en bieden u de beste service die bestaat.

Garage en Carrosserie hersteller antwerpen

Vraag offerte

Schade aan uw wagen? Vraag een vrijblijvende offerte bij Dinac. Onmiddellijke prijsberekening.

Corona Direct Pechverhelping

Vertrekt u op reis? Met de bijstandsverzekering van Corona Direct bent u altijd gerust. Indien nodig brengen we zieke of gekwetste familieleden over naar België.