Baloise Assistance

Baloise Assistance Pechverhelping en reisbijstand

Wanneer kun je hulp krijgen met Baloise Assistance?

Carrosserie Dinac werkt samen met een aantal partners voor auto-assistance waaronder AG Insurance, AXA, Corona Direct. Welk soort hulp je krijgt hangt af van je verzekering. Baloise heeft verschillende opties. Bij een ongeval snelt Baloise Assistance je te hulp. Wil je een nog completere bijstandsformule? De Uitgebreide Baloise verzekering vergoedt u ook voor vandalisme, diefstal en pechverhelping in heel België.

Bij de Uitgebreide Baloise Verzekering betaalt u slechts een beetje meer om van wereldwijde personen bijstand te genieten:

  • Ongevallen in België
  • Diefstal
  • Brand
  • Onweer
  • Vandalisme
  • Pechverhelping zit in deze pakket inbegrepen

Schade melden bij Baloise

Om schade te melden bij Baloise kunt u via dit formulier een aanvraag indienen. Ook kunt u via de offertemodule van Dinac onmiddellijk prijs opvragen (en wij nemen contact op met uw autoverzekeraar Baloise ).

Aanvragen en opzeggen

Om een Auto Assistance of Car Assistance verzekering bij Baloise af te sluiten, volstaat het om simpelweg via de website een aanvraag in te dienen.

Om uw pechverhelping verzekering op te zeggen dient u uiterlijk 3 maanden voor de vervaldag van uw contract een opzegbrief te sturen. Doet u dit niet, dan hangt u weer vast aan een jaarcontract.

Na een schadegeval of bij een wijziging van de voorwaarden/tarieven kunt u wel direct opzeggen. De opzegtermijn bedraagt dan slechts 1 maand.

Carrosserie Dinac: gespecialiseerd in Baloise Auto Assistance!

Dinac is gevestigd in Deurne en biedt al sinds 1977 een topservice op het gebied van Auto Assistance in samenwerking met Baloise . Pech onderweg of problemen met uw carrosserie? Dinac helpt u terug op weg en biedt steeds een gratis vervangwagen.

Aarzel niet om ons te bellen of een bericht te sturen als u met uw wagen in panne staat. Wij werken samen met alle grote verzekeraars en bieden u de beste service die bestaat.

Garage en Carrosserie hersteller antwerpen

Vraag offerte

Schade aan uw wagen? Vraag een vrijblijvende offerte bij Dinac. Onmiddellijke prijsberekening.

Baloise Assistance

Vertrekt u op reis? Met de bijstandsverzekering van Baloise bent u altijd gerust. Indien nodig brengen we zieke of gekwetste familieleden over naar België.