KBC Assistance

KBC Assistance Pechverhelping en bijstand

De KBC Assistance verzekering werkt samen met de VAB pechverhelpingsdienst. De bijstand biedt hulp aan bij Autopech, ziek worden op reis en een auto-ongeluk in België of in het buitenland.

Wat is de KBC-VAB Bijstand?

De bijstand van KBC- VAB heeft een aantal interessante diensten in hun gamma. Maar ook een aantal beperkingen, zo worden de herstellingskosten niet betaald door KBC, enkel de takelkosten en kosten voor het opsturen van de wisselstukken. Wel hebben ze de mogelijkheid om reisbijstand te geven en krijgt u een tijdelijke vervangwagen (is een bijkomende optie).

  • Pechverhelping voor je voertuig. 24/7 in België en Luxemburg.
  • Een uitgebreide bijstand voor je voertuig bij een accident, autopech of diefstal in België of het buitenland.
  • Ze bieden ook reisbijstand aan in de hele wereld voor u en uw gezien. (dekking medische kosten ongeacht je vervoersmiddel)
  • Een vervangwagen krijgen is een bijkomende optie.

 

KBC heeft ook een 24/7 dienst waar u gratis naartoe kunt bellen in België of in het buitenland.

Bekijk het volledige overzicht Auto-Assistance .

Schade melden bij KBC

Om schade te melden bij KBC kunt u via dit formulier een aanvraag indienen. Ook kunt u via de offertemodule van Dinac onmiddellijk prijs opvragen (en wij nemen contact op met uw autoverzekeraar KBC).

Aanvragen en opzeggen

Om een Auto Assistance of Car Assistance verzekering bij KBC af te sluiten, volstaat het om simpelweg via de website een aanvraag in te dienen.

Om uw pechverhelping verzekering op te zeggen dient u uiterlijk 3 maanden voor de vervaldag van uw contract een opzegbrief te sturen. Doet u dit niet, dan hangt u weer vast aan een jaarcontract.

Na een schadegeval of bij een wijziging van de voorwaarden/tarieven kunt u wel direct opzeggen. De opzegtermijn bedraagt dan slechts 1 maand.

Carrosserie Dinac: gespecialiseerd in KBC Auto Assistance!

Dinac is gevestigd in Deurne en biedt al sinds 1977 een topservice op het gebied van Auto Assistance in samenwerking met KBC. Pech onderweg of problemen met uw carrosserie? Dinac helpt u terug op weg en biedt steeds een gratis vervangwagen.

Aarzel niet om ons te bellen of een bericht te sturen als u met uw wagen in panne staat. Wij werken samen met alle grote verzekeraars en bieden u de beste service die bestaat.

Garage en Carrosserie hersteller antwerpen

Vraag offerte

Schade aan uw wagen? Vraag een vrijblijvende offerte bij Dinac. Onmiddellijke prijsberekening.

KBC Assistance
KBC Assistance

Een schadegeval, wat nu?

Heb je een ongeval of schadegeval gehad? Vervelend, maar gelukkig kun je bij ons de schade snel en makkelijk aangeven. Gebruik gewoon de gratis apps KBC Mobile of KBC Touch.