DVV Assistance

DVV Assistance Pechverhelping en reisbijstand

Welke bijstand dekt DVV Assistance?

Carrosserie Dinac werkt samen met een aantal partners voor auto-assistance waaronder Corona Direct, AXA, Allianz en vele anderen. De verzekering van DVV heeft een aantal interessante diensten in hun gamma. Maar ook een aantal beperkingen, zo worden de herstellingskosten of onderdelen voor uw auto niet vergoed door DVV. Wel hebben ze de mogelijkheid om rechtsbijstand te geven en krijgt u een tijdelijke vervangwagen.

  • Pechverhelping in 45 landen,  voor België, Europa en de landen rond de Middellandse zee
  • Reisbijstand in de hele wereld voor u en uw passagiers.
  • Rechtsbijstand in de hele wereld.

DVV heeft ook een 24/7 dienst waar u gratis naartoe kunt bellen in België of in het buitenland.

Schade melden bij DVV

Om schade te melden bij DVV kunt u via dit formulier een aanvraag indienen. Ook kunt u via de offertemodule van Dinac onmiddellijk prijs opvragen (en wij nemen contact op met uw autoverzekeraar DVV).

Aanvragen en opzeggen

Om een Auto Assistance of Car Assistance verzekering bij DVV af te sluiten, volstaat het om simpelweg via de website een aanvraag in te dienen.

Om uw pechverhelping verzekering op te zeggen dient u uiterlijk 3 maanden voor de vervaldag van uw contract een opzegbrief te sturen. Doet u dit niet, dan hangt u weer vast aan een jaarcontract.

Na een schadegeval of bij een wijziging van de voorwaarden/tarieven kunt u wel direct opzeggen. De opzegtermijn bedraagt dan slechts 1 maand.

Carrosserie Dinac: gespecialiseerd in DVV Auto Assistance!

Dinac is gevestigd in Deurne en biedt al sinds 1977 een topservice op het gebied van Auto Assistance in samenwerking met DVV. Pech onderweg of problemen met uw carrosserie? Dinac helpt u terug op weg en biedt steeds een gratis vervangwagen.

Aarzel niet om ons te bellen of een bericht te sturen als u met uw wagen in panne staat. Wij werken samen met alle grote verzekeraars en bieden u de beste service die bestaat.

Garage en Carrosserie hersteller antwerpen

Vraag offerte

Schade aan uw wagen? Vraag een vrijblijvende offerte bij Dinac. Onmiddellijke prijsberekening.

DVV Assistance

Vertrekt u op reis? Met de bijstandsverzekering van DVV bent u altijd gerust. Indien nodig brengen we zieke of gekwetste familieleden over naar België.