AG Insurance Assistance

De Top Bijstand pechverhelpingsdienst van AG Insurance

Carrosserie Dinac werkt samen met een aantal partners voor auto-assistance waaronder KBC Autoverzekeringen, Corona Direct, DVV Verzekeringen en vele anderen. De AG Insurance Assistance is een volledige bijstandsservice die de klok rond beschikbaar is voor uw wagen en gezin, in België en het buitenland. Dit kan u precies verwachten van de service:

Wat dekt de AG Insurance Top Bijstand?

  • Top Bijstand regelt alles: uw voertuig wordt ter plaatse hersteld of naar een garage gesleept.
  • Voor herstellingen die langer duren dan 24 uur. Biedt AG Insurance een vervangwagen tot uw beschikking, tot 15 dagen in België en tot 7 dagen als u in het buitenland bent.
  • Met een extra optie krijgt u de mogelijkheid om bij een technische incident uw voertuig up te graden naar een luxe model.
  • Als u ziek of gewond bent worden uw medische kosten vergoed.
  • Vergoeding van de repatriëringskosten.
  • Vergoeding van verblijfskosten op hotel en bewaking van uw woning.

 

AG Insurance heeft een 24/7 dienst waar u gratis naartoe kunt bellen in België of in het buitenland.

Schade melden bij AG Insurance

Om schade te melden bij AG Insurance kunt u via dit formulier een aanvraag indienen. Ook kunt u via de offertemodule van Dinac onmiddellijk prijs opvragen (en wij nemen contact op met uw autoverzekeraar AG Insurance).

Aanvragen en opzeggen

Om een Auto Assistance of Car Assistance verzekering bij AG Insurance aan te vragen, volstaat het om simpelweg via de website een aanvraag in te dienen.

Om uw pechverhelping verzekering op te zeggen dient u minstens 3 maanden voor de vervaldag van het contract een aangetekende opzegbrief naar de verzekeringsmaatschappij te sturen om deze stop te zetten anders wordt het contract stilzwijgend verlengd.

Carrosserie Dinac: gespecialiseerd in AG Insurance Auto Assistance!

Dinac is gevestigd in Deurne en biedt al sinds 1977 een topservice op het gebied van Auto Assistance in samenwerking met AG Insurance. Pech onderweg of problemen met uw carrosserie? Dinac helpt u terug op weg en biedt steeds een gratis vervangwagen.

Aarzel niet om ons te bellen of een bericht te sturen als u met uw wagen in panne staat. Wij werken samen met alle grote verzekeraars en bieden u de beste service die bestaat.

Garage en Carrosserie hersteller antwerpen

Vraag offerte

Schade aan uw wagen? Vraag een vrijblijvende offerte bij Dinac. Onmiddellijke prijsberekening.

AG Insurance Assistence

Een schadegeval, wat nu?

U bent geïmmobiliseerd als gevolg van een ongeval, een panne of een diefstal van uw wagen?
Top Bijstand van AG Insurance helpt u. Eén telefoontje volstaat opdat onze bijstandsdienst uw probleem aanpakt.