AXA Assistance

AXA Omni Assistance – 24 uur per dag en 7 dagen in de week

Carrosserie Dinac werkt samen met een aantal partners voor auto-assistance waaronder KBC Autoverzekeringen, Corona Direct, DVV Verzekeringen en vele anderen. De verzekering van AXA is een volledige bijstandsservice die de klok rond beschikbaar is voor uw wagen en gezin, in België en het buitenland. Dit kan u precies verwachten van de service:

Wat dekt de AXA Omni Assistance?

Wegenhulp

  • In België wordt krijgt u de mogelijkheid om uw voertuig te takelen naar de herstelcenter van Dinac of de dichtstbijzijnde garage in het buitenland.
  • Voor herstellingen die langer duren dan 24 uur. Biedt AXA een vervangwagen tot uw beschikking voor een beperkt aantal dagen.
  • AXA organiseert de voortzetting van uw reis of brengen u naar uw woonplaats.
  • Indien uw wagen wordt teruggevonden na een diefstal in het buitland, zorgt de verzekering voor de repatriëring van de wagen of terugbetaling reiskosten voor ophaling.

Personenhulp

  • Repatriëring naar België of ziekenhuisopname ter plaatse.
  • In geval van ziekenhuisverblijf langer dan 5 dagen organiseert AXA de aanwezigheid van een gezinslid en dekken wij diens transport- en verblijfsonkosten.
  • Hulp bij verlies of diefstal van bankkaarten, reisdocumenten of bagage.
  • Hulp in geval van gerechtelijke vervolging.

 

AXA Assistance heeft een 24/7 dienst waar u gratis naartoe kunt bellen in België of in het buitenland.

Schade melden bij AXA Assistance

Om schade te melden bij AXA Assistance kunt u via dit formulier een aanvraag indienen. Ook kunt u via de offertemodule van Dinac onmiddellijk prijs opvragen (en wij nemen contact op met uw autoverzekeraar AXA).

Aanvragen en opzeggen

Om een verzekering bij AXA aan te vragen, volstaat het om simpelweg via de website een aanvraag in te dienen.

Om uw pechverhelping verzekering op te zeggen dient u minstens 3 maanden voor de vervaldag van het contract een aangetekende opzegbrief naar de verzekeringsmaatschappij te sturen om deze stop te zetten anders wordt het contract stilzwijgend verlengd.

Carrosserie Dinac: gespecialiseerd in AXA Auto Assistance!

Dinac is gevestigd in Deurne en biedt al sinds 1977 een topservice op het gebied van Auto Assistance in samenwerking met AXA. Pech onderweg of problemen met uw carrosserie? Dinac helpt u terug op weg en biedt steeds een gratis vervangwagen.

Aarzel niet om ons te bellen of een bericht te sturen als u met uw wagen in panne staat. Wij werken samen met alle grote verzekeraars en bieden u de beste service die bestaat.

Garage en Carrosserie hersteller antwerpen

Vraag offerte

Schade aan uw wagen? Vraag een vrijblijvende offerte bij Dinac. Onmiddellijke prijsberekening.

AXA Assistance
AXA Assistance

Een schadegeval, wat nu?

U bent geïmmobiliseerd als gevolg van een ongeval, een panne of een diefstal van uw wagen?
Top Bijstand van AXA Assistance helpt u. Eén telefoontje volstaat opdat onze bijstandsdienst uw probleem aanpakt.