P&V Pechbijstand

De pechbijstand formules van P&V voor u, uw gezin en uw auto

Wat dekt de bijstandsformules van P&V?

Carrosserie Dinac werkt samen met een aantal partners voor auto-assistance waaronder Belfius, DVV, KBC en vele anderen. De pechbijstand van P&V Verzekeringen heeft vier formules die u elk afzonderlijk kunt afsluiten als aanvulling op uw autoverzekering. U en uw familie worden verzekerd en ook occasionele bestuurders aan wie u uw auto uitleent bij:

  • Motorpech of een lekke band regelt P&V een herstelling ter plaatse, takelwagen en sleepdienst met een optie voor een vervangwagen.
  • Diefstal of poging tot carjacking van uw voertuig.
  • Bij een ongeval
  • Als u gewond of ziek wordt in België en in het buitenland.

 

P&V Pechbijstand heeft ook een 24/7 dienst waar u gratis naartoe kunt bellen in België of in het buitenland.

Schade melden bij P&V Pechbijstand

Om schade te melden bij P&V u via dit formulier een aanvraag indienen. Ook kunt u via de offertemodule van Dinac onmiddellijk prijs opvragen (en wij nemen contact op met uw autoverzekeraar P&V ).

Aanvragen en opzeggen

Om een Auto Assistance of Car Assistance verzekering bij P&V af te sluiten, volstaat het om simpelweg via de website een aanvraag in te dienen.

Om uw pechverhelping verzekering op te zeggen dient u uiterlijk 3 maanden voor de vervaldag van uw contract een opzegbrief te sturen. Doet u dit niet, dan hangt u weer vast aan een jaarcontract.

Na een schadegeval of bij een wijziging van de voorwaarden/tarieven kunt u wel direct opzeggen. De opzegtermijn bedraagt dan slechts 1 maand.

Carrosserie Dinac: gespecialiseerd in P&V Auto Assistance!

Dinac is gevestigd in Deurne en biedt al sinds 1977 een topservice op het gebied van Auto Assistance in samenwerking met P&V Pechbijstand. Pech onderweg of problemen met uw carrosserie? Dinac helpt u terug op weg en biedt steeds een gratis vervangwagen.

Aarzel niet om ons te bellen of een bericht te sturen als u met uw wagen in panne staat. Wij werken samen met alle grote verzekeraars en bieden u de beste service die bestaat.

Garage en Carrosserie hersteller antwerpen

Vraag offerte

Schade aan uw wagen? Vraag een vrijblijvende offerte bij Dinac. Onmiddellijke prijsberekening.

P&V Pechverhelping

De pechbijstand van P&V: dringende hulp 24/7

Pechbijstand P&V: een rokende motor, lekke band of de verkeerde brandstof? Wij helpen u uit de nood, 24/7 in binnen en buitenland.