Uitdeuken zonder lakschade Antwerpen

Herstellen zonder te spuiten

Uitdeuken zonder te spuiten wordt snel gedaan. De carrosserie-experts van Dinac in Deurne (Antwerpen) herstellen zowel kleine blutsen zoals hagelschade en parkeerschade als grote deuken. Dit wordt ook wel restyling genoemd, zo kan de auto volledig hersteld worden zonder dat we hoeven te herspuiten. Hoe we uitdeuken zonder lakschade en de kostprijs ervan leggen we uit in dit artikel.

Kleine deuken herstellen

Kleine deukjes herstellen is een fluitje van een cent. Met onze Spot Repair dienst kan dit goedkoop en snel gedaan worden als je schade kleiner is dan een A4-blaadje. Dit komt omdat het niet nodig is om onderdelen te vervangen. Zo’n herstelling kan op 1 werkdag gebeuren of zelfs terwijl u erop wacht.

Grote deuken herstellen

Zelfs grote deuken kunnen we in sommige situaties makkelijk herstellen. Veel hangt af van de plaats van de schade en of de schade de metaalwerk van je auto heeft aangetast. De kostprijs is afhankelijk van het aantal werkuren in het extra behandelen van de reparatie. Bij Carrosserie Dinac krijg je altijd een glasheldere beeld hoeveel de werken gaan kosten.

Via onze handige tool kan je een gratis offerte vragen van uitdeuken zonder lakschade.

hagelschade

Zelf deuken uit een auto verwijderen

In sommige situaties kan je zelf deuken uit in je auto verwijderen maar het is toch verstandig om het over te laten aan de experts. Bij de doe-het-zelf technieken is de kans groot dat je juist meer schade veroorzaakt en dan komt het uiteindelijk duurder uit. Dus laat die waterkoker, lijmpistool en ontstopper staan en kom gewoon eens langs bij Dinac voor een gratis offerte. Wist je dat het uitdeuken van blutsen zonder spuiten bij ons mogelijk is en niet veel geld hoeft te kosten? Als Carrosseriebedrijf hebben wij al 40 jaar ervaring in het oplossen van autoblutsen op een snelle en budgetvriendelijke manier.

Wat kost een uitdeuken zonder lakschade?

De prijs van een deuk uit je auto halen hangt af van de soort schade en het auto-onderdeel, in het algemeen is een kleine deuk uit je autohalen meestal budgetvriendelijk en rap hersteld. Bij Carrosserie Dinac kan je bij ons terecht voor:

  • Deukjes uit je auto verwijderen
  • Het uitdeuken en het herstellen van hagelschade
  • Kleine parkeerdeukjes aan de velgen
  • Deukjes in de bumper
  • Een deuk in de deur
  • Schade aan de motorkap
  • Een grote deuk uit je auto halen
  • Uitdeuken zonder spuitwerk

Grote deuken verwijderen bij Dinac

Dinac is gevestigd in Deurne (Antwerpen) en biedt al sinds 1977 een topservice op het gebied van Auto Assistance in samenwerking met verschillende verzekeraars. Pech onderweg of problemen met uw carrosserie? Dinac helpt u terug op weg en biedt steeds een gratis vervangwagen.

Aarzel niet om ons te bellen of een bericht te sturen als u met uw wagen in panne staat. Wij werken samen met alle grote verzekeraars en bieden u de beste service die bestaat.

Garage en Carrosserie hersteller antwerpen

Vraag offerte

Schade aan uw wagen? Vraag een vrijblijvende offerte bij Dinac. Onmiddellijke prijsberekening.

Al 40 jaar zet Dinac zich onafgebroken in om u te helpen met autoschade.