Smart repair: dé oplossing voor blutsen

Spot Repair of Smart Repair: makkelijk blutsen herstellen

Smart repair of Spot repair is de nieuwste techniek om kleine autoschade te herstellen op de snelste manier. Met deze methode wordt autoschade rechtstreeks op de auto hersteld in plaats dat een auto-onderdeel volledig hoeft vervangen te worden.

Onze Spot repair specialisten helpen je graag verder in heel regio Antwerpen. Benieuwd wie onze specialisten zijn? Neem vlug een kijkje en ontdek de gezichten achter Carrosserie Dinac.

De voordelen van Smart Repair

Spot repair of Small and Medium Area Repair Technique heeft hierbij 5 belangrijke voordelen:

  • Geen demontage nodig
  • Budgetvriendelijker
  • Originele auto-onderdelen blijf je behouden
  • Sneller op de baan
  • Milieuvriendelijke methode

We kunnen via deze techniek grote kosten vermijden en kleine schade op de dag zelf herstellen.

spotrepair

Schade te groot om te herstellen?

Als autoschade jouw metaalwerk heeft aangetast dan is Smart repair niet genoeg om een auto weer in goede conditie te krijgen. Bekijk het volledige overzicht van diensten om de geknipte oplossing voor jouw probleem te vinden.

Bij autopech of grotere autoschade kan je via de offertemodule van Dinac onmiddellijk prijs opvragen (en wij nemen contact op met uw autoverzekeraar).

Wat kost een Spot repair herstelling?

De reparatiekosten zijn afhankelijk van de soort autoschade die je hebt opgelopen. Bij Carrosserie Dinac heb je de keuzemogelijkheid hoe jouw autoreparatie wordt gedaan, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Smart repair blijft de meest budgetvriendelijke manier om jouw autoschade te herstellen.

Wij zijn er voor al uw carrosserieherstellingen in regio Antwerpen! Bij ons bent u zeker van geleverde kwaliteit, vakmanschap en service.

Garage en Carrosserie hersteller antwerpen

Vraag offerte

Schade aan uw wagen? Vraag een vrijblijvende offerte bij Dinac. Onmiddellijke prijsberekening.

polieren-en-simoniseren

Carrosserie Dinac heeft ruim 40 jaar ervaring met autoschade.