Bumper herstellen in Antwerpen? Kom bij Dinac

Bumper herstellen? De beste methode voor herstel

Parkeerschade en bumperschade komt het meest voor bij accidenten, omdat een bumper meestal de eerste schok opvangt. Voor het herstellen van schade aan iedere autobumper vind je bij Carrosserie Dinac een ruim assortiment aan reparatietechnieken. Indien er rijhulpsystemen aanwezig zijn staan onze specialisten in voor de volledige herstelling en kalibratie van jouw bumpersensoren. Ook een barst of een scheur in je bumper herstellen is minder erg dan je misschien denkt. Hierbij kan de schade vaak lokaal opgelost worden als de bumperschade niet groter is dan een A4-blaadje. Jouw bumper zal er weer als nieuw uit zien.

Onze Spot repair specialisten helpen je graag verder in heel regio Antwerpen. Benieuwd wie onze specialisten zijn? Neem vlug een kijkje en ontdek de gezichten achter Carrosserie Dinac.

Smart Repair voor bumperschade

Een kleine bluts of krasje in je bumper kan tegenwoorden hersteld worden met een Smart Repair of Spot Repair. De schade wordt dan ter plaatse hersteld zonder dat de bumper gedemonteerd hoeft te worden. De prijs van zo’n herstelling is vaak budgetvriendelijk en is rap hersteld.

kapotte bumper

Een ander soort schade om te herstellen?

Als een auto-ongeluk andere delen van jouw wagen heeft aangetast dan is Smart repair niet genoeg om een auto weer in goede conditie te krijgen. Bekijk het volledige overzicht van diensten om de geknipte oplossing voor jouw probleem te vinden.

Bij autopech, parkeerschade of grotere autoschade kan je via de offertemodule van Dinac onmiddellijk prijs opvragen (en wij nemen contact op met uw autoverzekeraar).

Een bumper herstellen: Wat kost dat?

De prijs om een bumper te herstellen is afhankelijk van de soort bumperschade die je hebt opgelopen. Soms kan een bumper niet hersteld worden en is het goedkoper om hem gewoon te vervangen. De prijs van een nieuwe bumper is afhankelijk van jouw automerk en moet ook herspoten worden in jouw autokleur. Als je ingewerkte sensoren hebt in jouw voor- of achterbumper dan moeten die uiteraard voor een extra kost ook vervangen worden.

Bij kleine parkeerschade blijft Smart repair de meest budgetvriendelijke optie om bumperschade te herstellen. Carrosserie Dinac geeft je verschillende mogelijkheden hoe je jouw autoreparatie wilt doen, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Garage en Carrosserie hersteller antwerpen

Vraag offerte

Schade aan uw wagen? Vraag een vrijblijvende offerte bij Dinac. Onmiddellijke prijsberekening.

polieren-en-simoniseren

Carrosserie Dinac heeft ruim 40 jaar ervaring met autoschade.