Spot repair Antwerpen

Wat is spot repair?

Spot repair is een professionele techniek om autoschade lokaal te herstellen. Zo wordt enkel het beschadigde oppervlakte hersteld of gespoten en moeten er geen volledige onderdelen vervangen worden. Dit is een budgetvriendelijke manier om autoschade te herstellen, de lakschade mag niet groter zijn dan een A4-blaadje. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor spot repair. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij Carrosserie Dinac uit Deurne (Antwerpen).

Wat kost spot repair?

De prijs van spot repair hangt af van de soort schade, in het algemeen is het budgetvriendelijker omdat we de schade herstellen in plaats van vervangen. Bij Carrosserie Dinac kan je bij ons terecht voor:

Via onze handige tool kan je een gratis offerte vragen om uw auto exterieur te behandelen of te reinigen

spotrepair

Alle diensten van Carrosserie Dinac

Als autoschade jouw metaalwerk heeft aangetast dan is spot repair niet genoeg om een auto weer in goede conditie te krijgen. Bekijk het volledige overzicht van diensten om de geknipte oplossing voor jouw probleem te vinden.

Bij autopech of grotere autoschade kan je via de offertemodule van Dinac onmiddellijk prijs opvragen (en wij nemen contact op met uw autoverzekeraar).

Waar kan ik mijn auto laten herstellen?

Dinac is gevestigd in Deurne (Antwerpen) en biedt al sinds 1977 een topservice op het gebied van Auto Assistance in samenwerking met verschillende verzekeraars. Pech onderweg of problemen met uw carrosserie? Dinac helpt u terug op weg en biedt steeds een gratis vervangwagen.

Aarzel niet om ons te bellen of een bericht te sturen als u met uw wagen in panne staat. Wij werken samen met alle grote verzekeraars en bieden u de beste service die bestaat.

Garage en Carrosserie hersteller antwerpen

Vraag offerte

Schade aan uw wagen? Vraag een vrijblijvende offerte bij Dinac. Onmiddellijke prijsberekening.

Al 40 jaar zet Dinac zich onafgebroken in om u te helpen met autoschade.