Autokrassen verwijderen: de beste methodes

Krassen verwijderen uit je auto

Wil je lelijke krassen verwijderen uit je auto? Dinac gelegen te Deurne in Antwerpen is gespecialiseerd in het professioneel herstellen van krassen en andere soorten autoschade.  Sommige lichte krassen kunnen wij rap behandelen door te polieren of  te simoniseren. Maar wat als je kras diep is? Hoe weet je over welke soort kras of autoschade het gaat? Dat bespreken we in dit artikel.

De buitenkant van een auto is onderverdeeld in verschillende lagen:

  • Blanke laag
  • Gekleurde lak laag
  • Grondlak
  • Metaallaag

Als enkel het blanke lak geschonden is dan gaat het over een lichte kras. Zie je het metaalwerk dan is het een diepe kras.

Lichte krassen in je lak verwijderen

Lichte autokrassen kunnen we makkelijk verhelpen met te simoniseren. Hierbij wordt een speciale wax gebruikt en worden oneffenheden en hele kleine krassen verholpen. De waxlaag zorgt ervoor dat jouw wagen weer volledig gaat blinken en beschermt de lak tegen weersinvloeden. In principe moet je elke 3 maanden deze behandeling doen om het effect te behouden. Simoniseren zorgt er ook voor dat er minder vliegjes tegen jouw auto kleven tijdens de zomerperiode. Carrosserie Dinac kan deze klus vakkundig uitvoeren!

Via onze handige tool kan je een gratis offerte vragen om uw auto te simoniseren.

Diepe krassen in de autolak verwijderen

Als de kras het metaalwerk heeft aangetast dan heeft polieren en simoniseren weinig zin.  Hierbij zijn andere technieken nodig om jouw carrosserie de juiste bescherming te geven. Om een diepe kras goed aan te pakken zijn andere technieken nodig zoals de ondergrond klaar maken voor te behandelen. Met onze Spot repair dienst kunnen diepe krassen lokaal behandelen zonder dat we auto-onderdelen hoeven te vervangen. Dit is een budgetvriendelijke manier om jouw auto te herstellen.

Via onze handige tool kan je een gratis offerte vragen voor diepe krassen te verwijderen.

kapotte bumper

Hoe kan ik zelf krassen verwijderen?

In sommige situaties is het mogelijk om zelf een kras in je auto te verwijderen maar het is toch verstandig om het over te laten aan de experts. Bij de doe-het-zelf technieken is de kans groot dat je juist meer schade veroorzaakt en dan komt het uiteindelijk duurder uit. Dus laat die verwijderstift, lijmpistool en tandpasta staan en kom gewoon eens langs bij Dinac voor een gratis offerte. Wist je dat het verwijderen van kleine krasjes bij ons mogelijk is en niet veel geld hoeft te kosten? Als Carrosseriebedrijf hebben wij al 40 jaar ervaring in het oplossen van autokrassen op een snelle en budgetvriendelijke manier.

Carrosserie Dinac: specialist in krassen verwijderen

Dinac is gevestigd in Deurne en biedt al sinds 1977 een topservice op het gebied van Auto Assistance in samenwerking met verschillende verzekeraars. Pech onderweg of problemen met uw carrosserie? Dinac helpt u terug op weg en biedt steeds een gratis vervangwagen.

Aarzel niet om ons te bellen of een bericht te sturen als u met uw wagen in panne staat. Wij werken samen met alle grote verzekeraars en bieden u de beste service die bestaat.

Garage en Carrosserie hersteller antwerpen

Vraag offerte

Schade aan uw wagen? Vraag een vrijblijvende offerte bij Dinac. Onmiddellijke prijsberekening.

polieren-en-simoniseren

Al 40 jaar zet Dinac zich onafgebroken in om u te helpen met autoschade.