Velgen herstellen of reinigen in Antwerpen?

Uw velgen herstellen of een nieuw kleurtje geven in regio Antwerpen ? Dan reken je best op een specialist met de nodige kennis van zaken. Carrosserie Dinac heeft al 40 jaar ervaring in het reinigen en repareren van autovelgen en andere autoschade. Met onze gepersonaliseerde diensten zorgt Dinac ervoor dat jouw velgen er weer als nieuw uitzien.

Velgen herstellen én een coating geven?

Schade aan uw velgen? Velgen repareren is goedkoper dan vervangen. Onze carrosserie-experts zijn gespecialiseerd in herstelling van velgen en andere carrosserieschade. Daarna zullen we de velgen herspuiten met een beschermende coating zodat die er weer gaan blinken.

Maak vrijblijvend een afspraak bij een herstelcentrum van Dinac. Daar geven we jouw velgen de nodige reparatie.

Wat is de beste soort velg?

Velgen zijn er namelijk in veel soorten en maten, waaronder lichtmetalen en stalen varianten. maar welke is de beste? Hier bespreken we kort de voor- en nadelen.

  • Stalen velgen zijn veel meer bestand tegen schade, maar ze hebben als nadeel dat ze makkelijk roesten.
  • Aluminium velgen roesten niet maar zijn wel vatbaar voor parkeerschade zoals krasjes van stoepranden.

Het is aangeraden om een poedercoating aan te brengen om de velgen te beschermen tegen corrosie. Hierbij wordt een deklaag aangebracht op jouw siervelgen die ze beschermen voor weersomstandigheden. Als alternatief voor poedercoating is het lakken van je velgen met een metaalverf, je kan hier alle mogelijke kleuren uit kiezen.

kapotte velgen

Andere soorten schade aan jouw auto?

Als autoschade jouw metaalwerk heeft aangetast dan is Smart repair niet genoeg om een auto weer in goede conditie te krijgen. Bekijk het volledige overzicht van diensten om de geknipte oplossing voor jouw probleem te vinden.

Bij autopech of grotere autoschade kan je via de offertemodule van Dinac onmiddellijk prijs opvragen (en wij nemen contact op met uw autoverzekeraar).

Wat is de prijs om velgen te herstellen?

De prijs van een velg herstellen hangt af van een aantal factoren:

  • Eventuele deuken, krassen, krommingen of scheuren.
  • Moet de velg volledig vervangen worden?
  • Gaat het om een eenkleurige velg?
  • Is de velg niet vervormd?
  • Type? Staal, aluminium of chroom velg

Een beschadigde velg hoeft niet volledig vervangen te worden. Het is mogelijk om jouw velgen zo goed en goedkoop mogelijk te herstellen. Kom vrijblijvend langs om te vragen hoe wij jouw velgen kunnen personaliseren.

Garage en Carrosserie hersteller antwerpen

Vraag offerte

Schade aan uw wagen? Vraag een vrijblijvende offerte bij Dinac. Onmiddellijke prijsberekening.

polieren-en-simoniseren

Carrosserie Dinac heeft ruim 40 jaar ervaring met autoschade.