Laat de motorkap van jouw auto herstellen of vervangen bij Carrosserie Dinac

Motorkap herstellen? Een deuk, kras, steenslag of lakschade op je motorkap herstellen? Carrosserie Dinac in Deurne (Antwerpen) heeft 40 jaar ervaring in het repareren van autoschade en vervangen van auto-onderdelen. Snel en goedkoop!

Wat is de prijs om een motorkap te herstellen?

Omdat de motorkap een groot onderdeel is van de carrosserie, is dit deeltje zeer gevoelig voor zaken als hagelschade, steenslag en lakschade. De prijs hangt dus af van de soort schade. Na een zware hagelbui bestaat de kans dat jouw motorkap vol met kleine krasjes en deuken zit. Gelukkig kan je dit soort schade rap herstellen door onze Smart repair dienst, dit is een goedkoop alternatief voor kleine herstellingswerkjes en hierbij hoef je niet te herspuiten.

Via onze handige tool kan je een gratis offerte vragen voor kleine beschadigingen aan jouw motorkap.

Motorkap herstellen of vervangen?

Jouw motorkap is het belangrijkste onderdeel van de auto omdat het jouw motor beschermt. Daarom inspecteren onze carrosseriespecialisten of jouw motorkap vervanging nodig heeft. Zo bespaar je onnodige kosten voor schade aan je motor. Bij een kleine beschadiging kijken we eerst of jouw motorkap nog te redden valt. Schade door deukjes, vogelpoep, steenslag, hagelslag en kleurverschillen kan rap hersteld worden.

Door regelmatig jouw auto te poetsen en in wax te zetten kan je krassen voorkomen. Door te simoniseren kan je zorgen dat jouw auto voor 3 maanden beschermd is tegen weersomstandigheden, met een keramische coating zelfs langer.

Bij Dinac willen we zoveel mogelijk de klant helpen om de beste en goedkoopste oplossing te vinden.

Overzicht van alle soorten autoschade

Als autoschade jouw metaalwerk heeft aangetast dan is uitdeuken niet genoeg om een auto weer in goede conditie te krijgen. Soms is het goedkoper om auto-onderdeel compleet te vervangen. Bekijk het volledige overzicht van diensten om de geknipte oplossing voor jouw probleem te vinden.

Bij autopech of grotere autoschade kan je via de offertemodule van Dinac onmiddellijk prijs opvragen (en wij nemen contact op met uw autoverzekeraar).

Wat doe ik als de volledige voorkant is kapot is van mijn auto?

Als je hele voorkant van je auto kapot is, zijn er meerdere delen van je carrosserie getroffen. Hierbij kan naast je motorkap ook jouw bumper, de grill en de koplampen carrosserieschade hebben. In zo’n situatie is het niet mogelijk om op basis van foto’s de autoschade te bepalen en zal je een afspraak moeten maken bij een herstelspecialist om de kostenraming van de schade te bepalen. De prijs bij zo’n geval is ook hoog.

Motorkap herstellen

Vraag offerte

Schade aan uw wagen? Vraag een vrijblijvende offerte bij Dinac. Onmiddellijke prijsberekening.

motorkap spuiten

Al 40 jaar zet Dinac zich onafgebroken in om u te helpen met autoschade.