Blutsen verwijderen uit je auto

Een bluts of deuk in je auto is irritant. Voor een eigenaar staat elke soort autoschade altijd gelijk met waardeverlies van jouw auto. Maar soms is het niet altijd nodig om een auto-onderdeel volledig te vervangen bij een autodeuk. Een deuk in de carrosserie betekent niet per se schade aan de lak. De nieuwste autolakken zijn elastisch dat men met een beetje geluk een autodeuk kan herstellen zonder te spuiten. Bij Carrosserie Dinac zijn we specialisten in het uitdeuken van blutsen zonder te spuiten, hierbij ben je op een budgetvriendelijke manier rap verlost van jouw probleem.

Uitdeuken blutsen zonder spuiten: onze werkwijze

De prijs voor het uitdeuken van kleine blutsen zonder lakschade loopt niet zo hoog op. Uitdeuken zonder lakschade is vaak mogelijk voor kleine en middelgrote deuken.  We blutsen uw auto namelijk zo uit dat herspuiten niet meer nodig is. Daarna zie je er niets meer van. Bij Carrosserie Dinac is het mogelijk om te vragen om je wagen uit te deuken zonder te spuiten, ook voor grotere blutsen mét lakschade en bumperschade. Op die manier bespaar je tijd en geld.

Via onze handige tool kan je een gratis offerte vragen om uw auto uit te deuken zonder te spuiten

autodeuk

Wat kost het uitdeuken van grote blutsen?

De prijs van een grote bluts in je auto verschilt vaak per situatie omdat andere technieken worden toegepast. De ene deuk is lastiger uit te halen dan de andere. Zo zijn er methodes met een zuignap die de bluts er helemaal uit trekt. Maar soms kan het niet op deze manier en moet de deuk er langs binnen uitgeklopt worden. Hierbij moet de deur gedemonteerd worden.  Bij de grootste blutsen moeten de oneffenheden weggeplamuurd en geschuurd worden zodat alles superglad wordt. In sommige situaties moet een complete deur opnieuw gespoten worden om kleurverschil te voorkomen en dat kost tijd en geld. Hierbij is het in sommige gevallen goedkoper om een nieuwe autodeur te plaatsen. Bij Dinac willen we zoveel mogelijk de klant helpen om de beste en goedkoopste oplossing te vinden.

bluts

Wat als je bluts in je auto te diep is uit te deuken?

Als autoschade jouw metaalwerk heeft aangetast dan is uitdeuken niet genoeg om een auto weer in goede conditie te krijgen. Soms is het goedkoper om auto-onderdeel compleet te vervangen. Bekijk het volledige overzicht van diensten om de geknipte oplossing voor jouw probleem te vinden.

Bij autopech of grotere autoschade kan je via de offertemodule van Dinac onmiddellijk prijs opvragen (en wij nemen contact op met uw autoverzekeraar).

Hoe kan ik zelf blutsen uit mijn auto verwijderen?

In sommige situaties is het mogelijk om zelf een bluts in je auto uit te deuken maar het is toch verstandig om het uitdeuken over te laten aan de experts. Bij de doe-het-zelf technieken is de kans groot dat je juist meer schade veroorzaakt en dan komt het uiteindelijk duurder uit. Dus laat die waterkoker, lijmpistool en ontstopper staan en kom gewoon eens langs bij Dinac voor een gratis offerte. Wist je dat het uitdeuken van blutsen zonder spuiten bij ons mogelijk is en niet veel geld hoeft te kosten? Als Carrosseriebedrijf hebben wij al 40 jaar ervaring in het oplossen van autoblutsen op een snelle en budgetvriendelijke manier.

Garage en Carrosserie hersteller antwerpen

Vraag offerte

Schade aan uw wagen? Vraag een vrijblijvende offerte bij Dinac. Onmiddellijke prijsberekening.

polieren-en-simoniseren

Al 40 jaar zet Dinac zich onafgebroken in om u te helpen met autoschade.