Spuitwerk auto

De autospuiterij van Antwerpen: een nieuwe kleur voor je auto

Spuitwerk is de snelste manier om je auto een nieuwe look te geven. Carrosserie Dinac in Deurne (Antwerpen) specialiseert in carrosserieherstellingen van autoschade en het herspuiten van auto’s of tweedehandswagens in een foute kleur. We kunnen ook schade uitdeuken zonder spuitwerk als je dat wenst. Het lakken van auto’s gebeurt op een efficiënte en milieuvriendelijke manier, we gebruiken hiervoor watergedragen lakverf. Wil je een nieuwe autokleur? In dit artikel bespreken we alle mogelijkheden en de prijzen van autospuitwerk.

Autospuiterij: Je auto van kleur veranderen

Wil je een auto van kleur veranderen voor een goede prijs? Via een kleurenkaart kies je de geknipte kleur voor jouw auto, de rest doen wij. De experts van Carrosserie Dinac hebben jarenlange ervaring met spuitwerk van auto’s. We herstellen ook kleine krassen en kunnen ook aparte onderdelen een kleur geven.

Spuitwerk bij auto’s met schade

Bij ernstige autoschade of schade aan de verflaag, is het vaak nodig om je auto gedeeltelijk of zelfs compleet te laten overspuiten. De kostprijs van zo’n spuitwerk hangt vaak af van de extra herstellingswerken: demonteren, ontroesten, koplampen herstellen, glasbreuk herstellen, polieren, detailing, keramische coating, montage en afwerking. Natuurlijk wil je dit zo snel en goedkoop mogelijk laten gebeuren. Met Dinac weet je altijd van te voren hoeveel de kostprijs inhoudt.

spuitwerk

Auto-onderdelen spuiten

Je kan bij ons aparte auto-onderdelen laten spuiten in een bepaalde kleur. We herspuiten ook auto’s die beschadigd zijn, maar als de autoschade jouw metaalwerk heeft aangetast dan is spuitwerk niet genoeg om je koetswerk weer in goede conditie te krijgen. Hiervoor moeten we eerst de schade analyseren.

Bekijk het volledige overzicht van diensten om de geknipte oplossing voor jouw probleem te vinden.

Autospuiterij: tarieven

De prijs van spuitwerk van een auto kost is afhankelijk van een aantal factoren:

  • Soort auto
  • Welk soort autolak je wagen heeft
  • Eventuele herstellingen bij schade
  • Waar de schade is

 

Hoe moeilijker de situatie, hoe meer arbeidsuren nodig zijn om de schade of spuitwerk uit te voeren.
Bij Carrosserie Dinac maken we voor jou een gratis offerte, zo ben je altijd op de hoogte van de kostprijs.
Bij ons bent u zeker van geleverde kwaliteit, vakmanschap en service.

Garage en Carrosserie hersteller antwerpen

Vraag offerte

Schade aan uw wagen? Vraag een vrijblijvende offerte bij Dinac. Onmiddellijke prijsberekening.

Spuitwerk

Carrosserie Dinac heeft ruim 40 jaar ervaring met autoschade.