Glasschade autoruit herstellen

Wat te doen bij glasschade aan uw auto?

Glasschade kan variëren van een sterretje in uw voorruit tot een autoruit volledig vervangen.  Maar hoe weet je of de glasschade aan jouw auto nog te herstellen is?  Onze herstelcentrum in Deurne (Antwerpen) staat altijd voor u klaar voor het herstellen en vervangen van alle mogelijke soorten autoglasschade:

  • Voorruiten
  • Zijruiten
  • Achterruiten
  • Zijspiegels
  • Koplampen

Glasschade: autoruit herstellen of vervangen?

Een sterretje in de voorruit kan je vaak verhelpen met een harsinjectie als je dit tijdig aanpakt. Maar als er een barst of scheur is, dan is een snelle glasschade herstelling niet meer mogelijk en moet je de autoruit volledig vervangen. Kapotte zij- en achterruiten moet je noodgedwongen altijd vervangen. Ze bestaan uit een ander soort glas die volledig verbrijzelen en vaak kan je die niet meer herstellen.

De kostprijs van een autoruit vervangen kan je hier opvragen.

glasschade

Schade te groot om te herstellen?

Als autoschade jouw metaalwerk heeft aangetast dan is smart repair niet genoeg om een auto weer in goede conditie te krijgen. Bekijk het volledige overzicht van diensten om de geknipte oplossing voor jouw probleem te vinden.

Bij autopech of grotere autoschade kan je via de offertemodule van Dinac onmiddellijk prijs opvragen (en wij nemen contact op met uw autoverzekeraar).

Glasschade verzekering van je auto

Zit je met glasschade aan jouw auto? Een gebroken zij- of achterruit of een sterretje in jouw voorruit? Breng je verzekeraar zo snel mogelijk daarvan op de hoogte. Carrosserie Dinac is in Deurne erkend door de meeste verzekeringsmaatschappijen in regio Antwerpen. Samen met jouw verzekeraar zorgen wij voor de volledige afhandeling van jouw schadedossier bij glasbreuk.

Garage en Carrosserie hersteller antwerpen

Vraag offerte

Schade aan uw wagen? Vraag een vrijblijvende offerte bij Dinac. Onmiddellijke prijsberekening.

glasschade

Carrosserie Dinac heeft ruim 40 jaar ervaring met autoschade.