Sterretje in je voorruit herstellen in Antwerpen?

Een sterretje in je voorruit herstellen in Antwerpen? Glasbreuk repareren is één van de troeven van Carrosserie Dinac. Opvliegende steentjes kunnen tijdens het rijden jouw autoruit beschadigen. Laat een sterretje in je autoruit niet verder uitgroeien tot een barst in je ruit. Wij repareren alle soorten autoschade voor een voordelige prijs.

Prijs van een sterretje in de voorruit herstellen

De prijs voor een sterretje in je autoruit te repareren loopt niet zo hoog op als het sterretje kleiner is dan één euromunt. Daarom is het belangrijk dat je nooit een glasbreuk verder laat barsten. Dit kan plotseling gebeuren als je jouw airconditioning aanzet of jouw auto verwarmt.

Via onze handige tool kan je een gratis offerte vragen om jouw sterretje vlot te herstellen

Wat als ik glasbreukverzekering heb?

Als jouw verzekering glasschade dekt dan is de reparatie van jouw sterretje in de voorruit gratis. Als je geen verzekering hebt dan hangt de prijs af van hoe groot de schade is van jouw glasbreuk. Hierbij moet bij een grote scheur in jouw autoruit soms de ruit volledig vervangen worden, dit kost natuurlijk meer. Informeer zeker bij jouw verzekeraar.

Bij Dinac willen we zoveel mogelijk de klant helpen om de beste en goedkoopste oplossing te vinden.

Overzicht alle soorten autoschade

Als autoschade jouw metaalwerk heeft aangetast dan is een Spot Repair niet genoeg om een auto weer in goede conditie te krijgen. Soms is het goedkoper om auto-onderdeel compleet te vervangen. Bekijk het volledige overzicht van diensten om de geknipte oplossing voor jouw probleem te vinden.

Bij autopech of grotere autoschade kan je via de offertemodule van Dinac onmiddellijk prijs opvragen (en wij nemen contact op met uw autoverzekeraar).

Kan ik een sterretje in de voorruit zelf verwijderen?

In sommige situaties is het mogelijk om zelf een glasschade te herstellen maar het is toch verstandig om de reparatie over te laten aan de experts. Bij de doe-het-zelf technieken is de kans groot dat je juist meer schade veroorzaakt en dan komt het uiteindelijk duurder uit. Dus laat die doe-het-zelf hersteltechnieken staan en kom gewoon eens langs bij Dinac voor een gratis offerte. Wist je dat het repareren van kleine sterretjes in de autoruit niet veel geld hoeft te kosten? Als Carrosseriebedrijf hebben wij al 40 jaar ervaring in het oplossen van glasbreuk op een snelle en budgetvriendelijke manier.

Garage en Carrosserie hersteller antwerpen

Vraag offerte

Schade aan uw wagen? Vraag een vrijblijvende offerte bij Dinac. Onmiddellijke prijsberekening.

glasschade

Al 40 jaar zet Dinac zich onafgebroken in om u te helpen met autoschade.