Keramische coating: bescherm uw auto

Wat is de beste bescherming voor jouw autolak?

Een keramische coating aanbrengen, polieren en simoniseren zijn budgetvriendelijke technieken die onze experts gebruiken om de verflaag van jouw auto te beschermen en te herstellen. Maar wat is het verschil precies? Dat bespreken we in dit artikel.

Polieren: krassen herstellen

Door te Polieren kan je lichte krassen en kleine beschadigingen herstellen. Hierbij gebruiken we verschillende pasta’s. Afhankelijk van hoe diep de kras is wordt er tijdens het polieren altijd een hoeveelheid lak verwijderd. Het eindresultaat is een gladde, verfijnde finish van jouw autolak.

Via onze handige tool kan je een gratis offerte vragen om uw auto te polieren.

Simoniseren: lichte bescherming

Bij het simoniseren brengen we een glanzende waxlaag aan maar dit is minder permanent dan keramische coating. De waxlaag zorgt ook voor een bescherming van je autolak maar moet elke 3 maanden herhaald worden.

Via onze handige tool kan je een gratis offerte vragen om uw auto te simoniseren.

Keramische coating: langdurige bescherming

Keramisch coaten is een techniek die een beschermingslaag aanbrengt op de lak van je auto. In tegenstelling tot simoniseren krijgt je hier wel een semi-permanente waxlaag die lichtjes zichtbaar is. Keramische coating gebruikt een chemische bestanddeel die ook te vinden is in het glazuur van keramiek. Dit zorgt ervoor dat jouw wagen volledig gaat blinken en beschermt de lak tegen weersinvloeden én chemische stoffen. Carrosserie Dinac kan deze klus vakkundig uitvoeren!

Via onze handige tool kan je een gratis offerte vragen om uw auto te polieren of te simoniseren.

polieren en simoniseren

Alle diensten van Carrosserie Dinac

Als autoschade jouw metaalwerk heeft aangetast dan is een keramische coating niet genoeg om een auto weer in goede conditie te krijgen. Bekijk het volledige overzicht van diensten om de geknipte oplossing voor jouw probleem te vinden.

Bij autopech of grotere autoschade kan je via de offertemodule van Dinac onmiddellijk prijs opvragen (en wij nemen contact op met uw autoverzekeraar).

Carrosserie Dinac: de beste prijzen voor keramische coating

Dinac is gevestigd in Deurne en biedt al sinds 1977 een topservice op het gebied van Auto Assistance in samenwerking met verschillende verzekeraars. Pech onderweg of problemen met uw carrosserie? Dinac helpt u terug op weg en biedt steeds een gratis vervangwagen.

Aarzel niet om ons te bellen of een bericht te sturen als u met uw wagen in panne staat. Wij werken samen met alle grote verzekeraars en bieden u de beste service die bestaat.

Garage en Carrosserie hersteller antwerpen

Vraag offerte

Schade aan uw wagen? Vraag een vrijblijvende offerte bij Dinac. Onmiddellijke prijsberekening.

polieren-en-simoniseren

Al 40 jaar zet Dinac zich onafgebroken in om u te helpen met autoschade.