Car detailing & cleaning Antwerpen

Wat is car detailing?

Car detailing omvat een professionele reiniging en herstelling van zowel het interieur als het exterieur van uw auto. Het is een zorgvuldig, stapsgewijs techniek om de schoonheid van uw wagen te herstellen en uw auto te beschermen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor carrosserieherstellingen van alle automerken. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij Carrosserie Dinac uit Deurne (Antwerpen).

Exterieur

Behandel en bescherm de buitenzijde van jouw auto. Bij Dinac kunnen we veel doen voor jouw wagen aan de buitenzijde te beschermen en te behandelen. Hierbij wordt je auto behandeld en is die zo goed als nieuw. We leveren diensten zoals herspuiten, krassen verwijderen , polieren en simoniseren.

Via onze handige tool kan je een gratis offerte vragen om uw auto exterieur te behandelen of te reinigen

Interieur

Wil je een volledige interieurreiniging? Bij Dinac gaat interieurherstel en reiniging heel ver, van gewoon het interieur af te stoffen en te stofzuigen tot een complete reiniging van heel de bekleding. Met onze car detailing dienst behandelen we zowel leder als stoffen interieur.

Via onze handige tool kan je een gratis offerte vragen om uw auto-interieur te herstellen en te reinigen.

Keramische coating

Een keramische coating is de beste bescherming voor de lak van jouw auto.  Hierbij wordt een een beschermingslaag gebruikt die zorgt dat jouw wagen weer volledig gaat blinken en beschermt de lak tegen weersinvloeden én chemische stoffen.

Via onze handige tool kan je een gratis offerte vragen om uw auto een keramische coating te geven.

polieren en simoniseren

Alle diensten van Carrosserie Dinac

Als autoschade jouw metaalwerk heeft aangetast dan is polieren of simoniseren niet genoeg om een auto weer in goede conditie te krijgen. Bekijk het volledige overzicht van diensten om de geknipte oplossing voor jouw probleem te vinden.

Bij autopech of grotere autoschade kan je via de offertemodule van Dinac onmiddellijk prijs opvragen (en wij nemen contact op met uw autoverzekeraar).

Carrosserie Dinac: de beste prijzen voor car detailing

Dinac is gevestigd in Deurne (Antwerpen) en biedt al sinds 1977 een topservice op het gebied van Auto Assistance in samenwerking met verschillende verzekeraars. Pech onderweg of problemen met uw carrosserie? Dinac helpt u terug op weg en biedt steeds een gratis vervangwagen.

Aarzel niet om ons te bellen of een bericht te sturen als u met uw wagen in panne staat. Wij werken samen met alle grote verzekeraars en bieden u de beste service die bestaat.

Garage en Carrosserie hersteller antwerpen

Vraag offerte

Schade aan uw wagen? Vraag een vrijblijvende offerte bij Dinac. Onmiddellijke prijsberekening.

polieren-en-simoniseren

Al 40 jaar zet Dinac zich onafgebroken in om u te helpen met autoschade.