Carrosserieschade nabij Borgerhout? Kom naar Carrosserie Dinac

Zoekt u een bedrijf gespecialiseerd in carrosserie in Borgerhout, Antwerpen en omgeving? Kom dan zeker eens langs in Dinac. Als carrosseriebedrijf zijn wij gespecialiseerd in carrosserieherstel, voor kleinere beschadigingen is Smart Repair de ideale oplossing. Wij beschikken over hoog opgeleide experts en de meest geavanceerde technologieën in de regio om uw auto weer als nieuw te herstellen. Met meer dan 40 jaar ervaring staat Carrosserie Dinac garant voor een goede, heldere prijszetting

Ruim 40 jaar ervaring in carrosserieherstel

Bij Carrosserie Dinac kan u terecht voor de herstelling van alle automerken voor zowel personenwagens als bestelwagens. Wij ontvangen klanten uit Borsbeek, Wommelgem, Wijnegem, Schoten, Wilrijk, Mortsel en Borgerhout zelf. Wij zijn dé carrosseriespecialist in regio Antwerpen sinds 1977. Van standaard oplossingen tot de meest veeleisende maatwerk, van bouw tot onderhoud, wij regelen het.  Onze team van garagisten – carrossiers voeren elke herstelling foutloos uit.

Reparaties, onderhoud, schadeherstel, spuitwerk en interieurherstel zijn vragen die ons heel vaak gesteld worden. Als full-service schadebedrijf garanderen wij de hoogste kwaliteit en beloven wij de beste service.

Uw auto is in goede handen

Waarom vertrouwt u op Carrosserie Dinac in Antwerpen voor al uw autoherstellingen? Wij staan garant voor de volledige schadeafhandeling van uw ongeval.

  • Vervangwagen tot uw beschikking
  • 2 jaar garantie op de herstellingen
  • Compleet uitgeruste werkplaats van 1200 m²
  • De nieuwste apparatuur en hersteltechnieken
  • 7 opgeleide experts
  • Drager van het Duurzaam Reparatielabel
  • Gratis bestek
  • Parking beschikbaar

Auto herstellen in regio Borgerhout? Carrosserie Dinac te Deurne is op 15 minuten rijden van regio Borgerhout. Maak een afspraak met ons!

Garage en Carrosserie hersteller antwerpen

Heeft u een vraag over carrosserieherstel? Aarzel niet om contact op te nemen met ons team. Wij helpen u graag verder! Overzicht alle regio’s rond Antwerpen.

Vraag offerte

Schade aan uw wagen? Vraag een vrijblijvende offerte bij Dinac. Onmiddellijke prijsberekening.