Dinac – Zoekt u een garage – carrosserie in Borsbeek ?

Garage – Carrosserie Dinac in Deurne is 15 minuutjes gelegen van Borsbeek. Bij ons kan je terecht voor de herstelling van alle automerken voor zowel personenwagens als bestelwagens. Wij zijn de carrosseriespecialist in regio Antwerpen sinds 1977.

Alle service die wij aanbieden wordt door vakkundig opgevolgd door onze team van garagisten en experts. Om hun technische kennis actueel te houden, worden zij regelmatig bijgeschoold.

Familiezaak met een vaste waarde

Bij Carrosserie Dinac werken we op elk moment zo efficiënt en kostenbesparend mogelijk. We willen u niet onnodig op kosten jagen.

Onze gekwalificeerde medewerkers en garagisten leggen de grootste nadruk op perfectie. En met het up-to-date gereedschap en materiaal garanderen zij 100% kwaliteit.

Van standaard oplossing tot de meest veeleisende maatwerk-oplossing, van bouw tot onderhoud, wij regelen het.

Onder andere reparaties, onderhoud, schadeherstel, spuitwerk en belettering zijn vragen die ons heel vaak gesteld worden. Als full-service herstelbedrijf garanderen wij de hoogste kwaliteit en beloven wij de beste service nabij regio Borsbeek.

Smart repair

Waarom vertrouwt u op Carrosserie Dinac in regio Borsbeek voor al uw autoherstellingen? Wij staan garant voor de volledige schadeafhandeling van uw ongeval.

Carrosserie herstellen nabij Borsbeek? Maak een afspraak met ons!

Carrosserie – garage Dinac herstelt alle automerken, personenwagens en bestelwagens. Hier is een overzicht van al onze services.

  • Ruitherstelling
  • Bumper herstelling
  • Zetelreparatie
  • Dashboardherstellingen
  • Uitdeuken zonder schilderen

Auto herstellen in regio Borsbeek? Carrosserie Dinac is op 15 minuten rijden van Borsbeek. Maak een afspraak met ons!

Garage en Carrosserie hersteller antwerpen

Heeft u een vraag over carrosserieherstel? Aarzel niet om contact op te nemen met ons team. Wij helpen u graag verder! Overzicht alle regio’s rond Antwerpen.

Vraag offerte

Schade aan uw wagen? Vraag een vrijblijvende offerte bij Dinac. Onmiddellijke prijsberekening.