Autoschade in Edegem? – Carrosserie Dinac is uw specialist!

Zoekt u naar een bedrijf die carrosserie herstelt nabij Edegem? Kom dan zeker ook eens bij Dinac langs. Carrosseriebedrijf Dinac in Deurne heeft al meer dan 40 jaar ervaring en staat voor een kwalitatieve en betrouwbare herstelling van uw koetswerk. Of het nu gaat om een deuk, kras, glas of grotere carrosserieherstellingen, onze experts leveren keer op keer een perfect resultaat. Mocht de herstelling van uw wagen een langere periode duren, dan is er steeds een gratis vervangwagen beschikbaar. Onze garage is op 18 minuten rijden van Edegem.

Spuitwerk en Spot Repair

Uitdeuken zonder spuitwerk is perfect mogelijk! Met Smart-repair (Small Area Repair Technology) herstellen we kleine schade zonder dat het nodig is om onderdelen te vervangen. Dit is een snelle, kostbesparende en kwalitatieve dienst om uw auto te herstellen.

Carrosserie Dinac biedt voor Edegem verschillende services aan, zo is het mogelijk om uw auto een restyling of remodeling te geven. Het gekwalificeerd en professioneel personeel van Dinac staat in voor het spuiten van uw auto. Hiervoor worden steeds hoogwaardige producten, machines en technieken gebruikt, om zo tot een perfect resultaat te komen. De lakspuiterij in Deurne werkt met water dragende lakken voor het spuiten van carrosserieschade aan uw wagen.

Autoaccident in Edegem – Wij repareren alle automerken

Naast carrosserieherstel en auto-spuitwerk houdt ons bedrijf zich eveneens bezig met auto-onderhoud.  Onze hoogopgeleide experts zorgen ervoor dat uw auto weer als nieuw is. Want wagens onderhouden is één van de specialiteiten.

Bij grote ongevallen is ons carrosseriebedrijf erkend bij verschillende verzekeringsmaatschappijen in Edegem. Onze experts staan garant voor de volledige schadeafhandeling van uw ongeval.

  • Vervangwagen tot uw beschikking
  • 2 jaar garantie op de herstellingen
  • Compleet uitgeruste werkplaats van 1200 m²
  • De nieuwste apparatuur en hersteltechnieken
  • 7 opgeleide experts
  • Drager van het Duurzaam Reparatielabel
  • Gratis bestek
  • Parking beschikbaar

Carrosserie herstellen in Edegem? Maak een afspraak met ons!

Garage en Carrosserie hersteller antwerpen

Heeft u een vraag over carrosserieherstel? Aarzel niet om contact op te nemen met ons team. Wij helpen u graag verder! Overzicht alle regio’s rond Antwerpen.

Vraag offerte

Schade aan uw wagen? Vraag een vrijblijvende offerte bij Dinac. Onmiddellijke prijsberekening.