Autoschade in Wijnegem? – Carrosserie Dinac is uw expert!

Carrosserie Dinac staat klaar voor alle autoherstellingen in regio Wijnegem.  Naast 40 jaar ervaring beschikt herstelcentrum Dinac over goed opgeleid personeel en moderne apparatuur. Wij repareren zowel personenwagens als bestelwagens: van eenvoudige krassen tot schade veroorzaakt door zware autoaccidenten. Onze carrosserie is gelegen in Deurne op 12 minuten rijden van Wijnegem en sinds 1977 staan wij gekend als de beste prijs-kwaliteit carrosseriebedrijf in de regio. Tijdens de herstelling kan u ook gebruik maken van onze gratis vervangwagen.

Autoaccident in Wijnegem – Wij herstellen alle merken

U kunt rekenen op het expertise van Dinac voor alle herstellingen aan uw wagen. Onze team van specialisten voeren elke herstelling foutloos uit.

Carrosserie Dinac is in Wijnegem al jaren leverancier van complete oplossingen voor iedere wagen. Van standaard oplossing tot de meest veeleisende maatwerk-oplossing, van bouw tot onderhoud, wij regelen het.

Naast autoschade herstellen bieden wij ook andere diensten zoals onderhoud, spuitwerk en belettering. Als full-service autoherstelbedrijf garanderen wij de hoogste kwaliteit en beloven wij de beste service in regio Wijnegem.

Een ongeval? Wij helpen u met de nodige papieren

Waarom vertrouwt u op Carrosserie Dinac voor al uw autoreparaties? Als erkende carrosseriehersteller zijn we gekend bij alle verzekeringsmaatschappijen in regio Wijnegem.
Samen met de experts zorgen wij ook voor een goede en vlotte verloop van uw schadedossier. U hoeft dus geen zorgen te maken over papierwerk.

Wij staan garant voor de volledige schadeafhandeling van uw ongeval.

  • Vervangwagen tot uw beschikking
  • 2 jaar garantie op de herstellingen
  • Compleet uitgeruste werkplaats van 1200 m²
  • De nieuwste apparatuur en hersteltechnieken
  • 7 opgeleide experts
  • Drager van het Duurzaam Reparatielabel
  • Gratis bestek
  • Parking beschikbaar

Auto herstellen in regio Wijnegem? Carrosserie Dinac is op 15 minuten rijden van Wijnegem. Maak een afspraak met ons!

Garage en Carrosserie hersteller antwerpen

Heeft u een vraag over carrosserieherstel? Aarzel niet om contact op te nemen met ons team. Wij helpen u graag verder! Overzicht alle regio’s rond Antwerpen.

Vraag offerte

Schade aan uw wagen? Vraag een vrijblijvende offerte bij Dinac. Onmiddellijke prijsberekening.