Wat moet ik doen bij autoschade?

Schade aan mijn auto? Wat nu? Heb je een bluts, kras of een deuk met jouw auto gekregen of raakte jouw carrosserie tijden een auto-ongeluk beschadigd? Met deze stappen kan je rap je autoschade herstellen:

1. Schade melden aan een verzekeraar

Contacteer een verzekeringsmaatschappij. Verwittig jouw verzekeraar van de autoschade en vermeld dat je die laat herstellen bij Carrosserie Dinac. Heb je schade gekregen door een ongeval? Dan moet je ook het Europees aanrijdingsformulier invullen. Weet je niet hoe je een aanrijdingsformulier moet invullen? Geen probleem, Dinac helpt graag bij:

  • hulp bij het invullen van het aanrijdingsformulier bij een auto-ongeluk
  • hulp bij het papierwerk met jouw verzekeraar

2. Contacteer Carrosserie Dinac

Maak een afspraak met Dinac of kom even langs voor een gratis schadediagnose voor de schade aan jouw auto in onze herstelcentrum in Deurne (Antwerpen). Bel of stuur ons gerust een e-mail.

3. Laat de autoschade vaststellen door Dinac

Bij schade aan jouw auto maken wij een volledig schadedossier op en werken we samen met jouw verzekeraar. Hierbij analyseren we alle schade aan jouw voertuig en documenteren we alles met foto’s.

4. Maak een afspraak voor de herstelling van jouw schade

Wanneer we de autoschade controleren, geven we je ook direct een afspraak om die schade te repareren. Met onze Smart-repair dienst kunnen we ook kleine blutsen, lichte krassen en deuken ter plaatse al gedeeltelijk herstellen, zodat je weer veilig de weg op kan. Bij Carrosserie Dinac krijg je ook een gratis vervangwagen bij een grote herstelling, zodat je tijdens de reparatie makkelijk kan verplaatsen.

Carrosserie Dinac doet al het nodige om de schade aan jouw auto te herstellen. Wij bestellen alle dringende onderdelen en maken een planning op. Onze herstelspecialisten zorgen dat je voertuig zo rap mogelijk in orde komt.

5. Schade hersteld? Kom jouw auto ophalen

Onze experts geven je meteen een datum dat je de wagen mag ophalen. Past de datum niet in jouw planning? Geef ons een seintje. Bij veranderingen nemen wij hoe dan ook contact met je op. Zodat je zo snel mogelijk de weg op kan.

Gebruik onze handige tool en vraag een offerte aan.

Overzicht van alle diensten

Als autoschade jouw metaalwerk heeft aangetast dan is uitdeuken niet genoeg om een auto weer in goede conditie te krijgen. Soms is het goedkoper om auto-onderdeel compleet te vervangen.

Bekijk het volledige overzicht van diensten om de geknipte oplossing voor jouw probleem te vinden.

Ontdek de gezichten achter Carrosserie Dinac

Bij Carrosserie Dinac houden wij van een persoonlijke aanpak. Onze specialisten helpen je graag verder in heel regio Antwerpen. Benieuwd wie onze experts zijn? We stellen ons graag even voor. Als Carrosseriebedrijf hebben wij al 40 jaar ervaring in het oplossen van autoblutsen op een snelle en budgetvriendelijke manier.

Garage en Carrosserie hersteller antwerpen

Vraag offerte

Schade aan uw wagen? Vraag een vrijblijvende offerte bij Dinac. Onmiddellijke prijsberekening.

polieren-en-simoniseren

Al 40 jaar zet Dinac zich onafgebroken in om u te helpen met autoschade.