Dinac – Uw carrosseriebedrijf nabij Antwerpen stad!

Zoekt u een carrosseriebedrijf nabij Antwerpen stad? Kom dan zeker ook eens bij Dinac langs. Bij Carrosserie Dinac gevestigd in Deurne (Antwerpen) kan u terecht voor de herstelling van alle automerken voor zowel personenwagens als bestelwagens. Al 40 jaar zijn wij dé carrosseriespecialist in regio Antwerpen. Een auto-ongeluk is snel gebeurd. Uw koetswerk is beschadigd, de verflaag is gekrast of uw carrosserie vertoont ernstige schade. En om uw wagen goed te beschermen, wilt u het koetswerk van uw auto zo snel mogelijk laten herstellen.

 

Antwerpse carrosserie met een vaste waarde

Carrosseriebedrijf Dinac is een familiezaak die in regio Antwerpen al jarenlang leverancier is van complete oplossingen voor iedere wagen. Van standaard oplossing tot de meest veeleisende maatwerk-oplossing, van bouw tot onderhoud, wij regelen het.

U kunt rekenen op het expertise van Carrosserie Dinac voor alle herstellingen aan uw auto. Onze team van specialisten voeren elke herstelling foutloos uit.

Onder andere reparaties, onderhoud, schadeherstel, spuitwerk en belettering zijn vragen die ons heel vaak gesteld worden. Als full-service carrosseriebedrijf garanderen wij de hoogste kwaliteit en beloven wij de beste service.

Uw auto is in goede handen

Waarom vertrouwt u op Carrosserie Dinac in Antwerpen voor al uw carrosserieherstellingen? Wij staan garant voor de volledige schadeafhandeling van uw ongeval.

  • Vervangwagen tot uw beschikking
  • 2 jaar garantie op de herstellingen
  • Compleet uitgeruste werkplaats van 1200 m²
  • De nieuwste apparatuur en hersteltechnieken
  • 7 opgeleide experts
  • Drager van het Duurzaam Reparatielabel
  • Gratis bestek
  • Parking beschikbaar

Carrosserie herstellen in regio Antwerpen? We zijn op 15 minuten rijden van Stad Antwerpen. Maak een afspraak met ons!

Garage en Carrosserie hersteller antwerpen

Heeft u een vraag over carrosserieherstel? Aarzel niet om contact op te nemen met ons team. Wij helpen u graag verder! Overzicht alle regio’s rond Antwerpen.

Vraag offerte

Schade aan uw wagen? Vraag een vrijblijvende offerte bij Dinac. Onmiddellijke prijsberekening.