Dinac – Uw carrosseriebedrijf nabij Deurne!

Zoekt u een bedrijf gespecialiseerd in carrosserie nabij Deurne? Kom dan zeker ook eens langs bij Carrosserie Dinac in Deurne. Bij Dinac kan u terecht kan u terecht voor alle mogelijke carrosseriewerken voor alle automerken voor zowel personenwagens als bestelwagens. Het Antwerpse familiebedrijf heeft ondertussen al meer dan 40 jaar aan ervaring op de teller staan. Onze klanten beperkt zich dan ook niet enkel tot Deurne, zelfs in de andere deelgemeentes zoals Berchem, Merksem en Wilrijk kent men de kwaliteiten en professionele werken van het carrosseriebedrijf waar de klant centraal staat.

 

De beste carrossiers regio Deurne

U kunt rekenen op het expertise van Carrosserie Dinac voor alle herstellingen aan uw carrosserie. Onze team van specialisten voeren elke herstelling foutloos uit.

Carrosseriebedrijf Dinac is al jaren leverancier van complete oplossingen voor iedere carrosserie. Van standaard oplossing tot de meest veeleisende maatwerk-oplossing, van bouw tot onderhoud, wij regelen het.

Onder andere reparaties, onderhoud, schadeherstel, spuitwerk en belettering zijn vragen die ons heel vaak gesteld worden. Als full-service carrosseriebedrijf garanderen wij de hoogste kwaliteit en beloven wij de beste service.

Uw auto is in goede handen

Waarom vertrouwt u op Carrosserie Dinac in Deurne voor al uw herstellingen? Wij staan garant voor de volledige schadeafhandeling van uw ongeval. Onze garagisten specialiseren in alle soorten koetswerken van verschillende soorten auto’s:

  • Hatchback herstellingen
  • Stationwagen herstellingen
  • Sedan herstellingen
  • Cabriolet herstellingen
  • Coupé herstellingen
  • SUV herstellingen
  • Terreinwagen herstellingen

Auto herstellen in regio Deurne? Maak een afspraak met ons!

Garage en Carrosserie hersteller antwerpen

Heeft u een vraag over autoherstel? Aarzel niet om contact op te nemen met ons team. Wij helpen u graag verder! Overzicht alle regio’s rond Antwerpen.

Vraag offerte

Schade aan uw wagen? Vraag een vrijblijvende offerte bij Dinac. Onmiddellijke prijsberekening.