Autoschade in Stabroek? – Carrosserie Dinac is uw expert!

Carrosserie Dinac is een erkend autoschadebedrijf  voor de verzekeringsmaatschappijen in de regio Stabroek waarin duurzaamheid, hoge kwaliteit en service primeren. Wij innoveren steeds en dat doen we al meer dan 40 jaar.  Zo zijn we gespecialiseerd in het herstellen van schade voor alle merken van personen- en bestelwagens, en kunnen onze ervaring van A tot Z aanbieden aan de klanten, van advies tot herstelling.

Uw partner bij autoschade!

We regelen voor U een vervangwagen! Uw comfort staat altijd centraal bij carrosserie Dinac. Onze experts voeren zo snel mogelijk uw koetswerkherstelling uit. In de tussentijd blijft u altijd mobiel, dankzij de vervangwagens die tot uw beschikking staan.

Met ons netwerk van verzekeringsmaatschappijen in Stabroek garandeert carrosseriebedrijf Dinac dat iedere carrosserieherstelling uitgevoerd wordt volgens de regels van de kunst, met respect voor de normen van de constructeur en in overeenkomst met het verslag van de expert. Bij elke reparatie houden wij bijzondere veel aandacht voor kwaliteit.

Carrosserie herstellen in regio Stabroek

Waarom vertrouwt u op koetswerkbedrijf Dinac in Stabroek voor al uw carrosserieherstellingen? Wij staan garant voor de volledige schadeafhandeling van uw ongeval. Zo beschikken wij over een hooggeschoold sterk team, die graag klaar staat om aan uw eisen voor de herstelling van uw wagen te voldoen.

  • Vervangwagen tot uw beschikking
  • 2 jaar garantie op de herstellingen
  • Compleet uitgeruste werkplaats van 1200 m²
  • De nieuwste apparatuur en hersteltechnieken
  • 7 opgeleide experts
  • Drager van het Duurzaam Reparatielabel
  • Gratis bestek
  • Parking beschikbaar

Auto herstellen in regio Stabroek? Carrosserie Dinac is op 20 minuten rijden van Stabroek! Maak een afspraak met ons!

Garage en Carrosserie hersteller antwerpen

Heeft u een vraag over carrosserieherstel? Aarzel niet om contact op te nemen met ons team. Wij helpen u graag verder! Overzicht alle regio’s rond Antwerpen.

Vraag offerte

Schade aan uw wagen? Vraag een vrijblijvende offerte bij Dinac. Onmiddellijke prijsberekening.