Carrosserie nabij Mortsel: Carrosserie Dinac herstelt alle merken

Zoekt u een bedrijf die carrosserie herstelt nabij Mortsel? Kom dan zeker ook eens bij herstelcenter Dinac langs. In onze garage kan u terecht voor alle mogelijke carrosseriewerken.  Het Antwerpse familiebedrijf heeft ondertussen al meer dan 40 jaar aan ervaring op de teller staan. Onze klanten beperkt zich dan ook niet enkel tot Deurne, zelfs in de andere deelgemeentes zoals Berchem, Merksem en Wilrijk kent men de kwaliteiten en professionele werken van het carrosseriebedrijf waar de klant centraal staat.

Uitstekende carrosserie service voor regio Mortsel

Naast carrosserieherstel houdt ons bedrijf zich eveneens bezig met autoherstellingen- en onderhoud.  Onze hoogopgeleide experts zorgen ervoor dat uw auto weer als nieuw is, zelfs na een ongeval. Want wagens na ongevallen herstellen is één van de specialiteiten.

Bij grotere ongevallen is Carrosserie Dinac erkend bij verschillende verzekeringsmaatschappijen in Mortsel. Ook bieden wij een gratis vervangwagen bij elke grote herstelling: zo blijft u altijd mobiel!

Kortom, wij combineren een uitstekende service en de hoogste kwaliteit zodat u maximaal wordt ontzorgd en weer snel op weg kunt.

De kortste weg naar schadeherstel

Carrosserie Dinac is op 20 minuten rijden van regio Mortsel, wij zijn er voor al uw carrosserieherstellingen! Onze experts staan garant voor de volledige schadeafhandeling van uw ongeval.

  • Vervangwagen tot uw beschikking
  • 2 jaar garantie op de herstellingen
  • Compleet uitgeruste werkplaats van 1200 m²
  • De nieuwste apparatuur en hersteltechnieken
  • 7 opgeleide experts
  • Drager van het Duurzaam Reparatielabel
  • Gratis bestek
  • Parking beschikbaar

Carrosserie herstellen in Mortsel? Maak een afspraak met ons!

Garage en Carrosserie hersteller antwerpen

Heeft u een vraag over carrosserieherstel? Aarzel niet om contact op te nemen met ons team. Wij helpen u graag verder! Overzicht alle regio’s rond Antwerpen.

Vraag offerte

Schade aan uw wagen? Vraag een vrijblijvende offerte bij Dinac. Onmiddellijke prijsberekening.