Autoschade in Kapellen? – Carrosserie Dinac is uw expert!

Heeft u een carrosserie schade en zoekt u herstelling nabij Kapellen, kom dan naar herstelcenter Dinac.  Wij zijn dé specialist in alle spuitwerk en reparatie voor auto’s.  Of het nu gaat om de herstelling van een ongevalschade of een kleine kras, wij zorgen ervoor dat elke carrosserieherstelling perfect uitgevoerd wordt en dat je auto weer als nieuw hier buiten rijdt. Uiteraard met garantie.

Wij helpen u met de nodige papieren

Bij grotere ongevallen is Carrosserie Dinac in Kapellen erkend bij verschillende verzekeringsmaatschappijen. Zo heeft voor u Dinac een vervangwagen ter beschikking zodat u tijdens de herstellingen steeds mobiel blijft.

Maak gebruik van onze SMART dienst. SMART (of Small Area Repair) is het proces van het repareren van een auto met behulp van gespecialiseerd gereedschap, verf en materialen om zo tot een zo goed als nieuwe afwerking te komen bij kleine plaatselijke schade. Daarbij moet het hele onderdeel dus niet vervangen worden. Snel, eenvoudig en betaalbaar.

Autoaccident in Kapellen – Wij herstellen alle automerken

Samen met de experts zorgen wij ook voor een goede en vlotte verloop van uw schadedossier. U hoeft dus geen zorgen te maken over papierwerk. Carrosserie Dinac is gelegen in Deurne, op zo’n 30 minuten rijden van Kapellen.

Wij staan garant voor de volledige schadeafhandeling van uw ongeval.

  • Vervangwagen tot uw beschikking
  • 2 jaar garantie op de herstellingen
  • Compleet uitgeruste werkplaats van 1200 m²
  • De nieuwste apparatuur en hersteltechnieken
  • 7 opgeleide experts
  • Drager van het Duurzaam Reparatielabel
  • Gratis bestek
  • Parking beschikbaar

Carrosserie herstellen in regio Kapellen? Maak een afspraak met ons!

Garage en Carrosserie hersteller antwerpen

Heeft u een vraag over carrosserieherstel? Aarzel niet om contact op te nemen met ons team. Wij helpen u graag verder! Overzicht alle regio’s rond Antwerpen.

Vraag offerte

Schade aan uw wagen? Vraag een vrijblijvende offerte bij Dinac. Onmiddellijke prijsberekening.