Autoschade in Aartselaar? Kom naar Carrosserie Dinac

Carrosserie Dinac staat paraat voor alle autoherstellingen in regio Aartselaar. Onze herstelcenter gelegen te Deurne is gespecialiseerd in het repareren van schade aan personen- en bestelwagens. Wij werken enkel met uiterst moderne apparatuur en hebben al meer dan 40 jaar aan ervaring op de teller staan.. Dankzij onze expertise en efficiëntie staan wij garant voor een correct en volledig herstel van uw auto. Zo verzekeren wij uw veiligheid op de baan.

In onze garage kan u terecht voor alle mogelijke carrosseriewerken. Onze klanten beperken zich dan ook niet enkel tot Deurne, zelfs in de andere Antwerpse deelgemeentes zoals Berchem, Merksem en Wilrijk kent men onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Wij herstellen alle automerken

Naast carrosserieherstel houdt ons bedrijf zich eveneens bezig met uw autoruiten herstellen of vervangen, kleine deukjes uitdeuken (Smart-repair), krassen wegwerken (spotrepair) en auto-onderdelen repareren. Onze hoogopgeleide experts zorgen ervoor dat uw auto weer als nieuw is, zelfs na een ongeval. Want wagens na ongevallen herstellen is één van de specialiteiten.

Carrosserie Dinac werkt samen met verzekeringsmaatschappijen in regio Aarselaar. Onze experts staan garant voor de volledige schadeafhandeling van uw ongeval.

De kortste weg naar schadeherstel

Carrosserie Dinac is op 20 minuten rijden van regio Aartselaar, wij zijn er voor al uw carrosserieherstellingen! Bij ons bent u zeker van geleverde kwaliteit, vakmanschap en service:

  • Vervangwagen tot uw beschikking
  • 2 jaar garantie op de herstellingen
  • Compleet uitgeruste werkplaats van 1200 m²
  • De nieuwste apparatuur en hersteltechnieken
  • 7 opgeleide experts
  • Drager van het Duurzaam Reparatielabel
  • Gratis bestek
  • Parking beschikbaar

Carrosserie herstellen in Aartselaar? Maak een afspraak met ons!

Garage en Carrosserie hersteller antwerpen

Heeft u een vraag over carrosserieherstel? Aarzel niet om contact op te nemen met ons team. Wij helpen u graag verder! Overzicht alle regio’s rond Antwerpen.

Vraag offerte

Schade aan uw wagen? Vraag een vrijblijvende offerte bij Dinac. Onmiddellijke prijsberekening.