fbpx

Signalisatie en inrichting voor je voertuig: kom langs bij Dinac

Wie een bestelwagen of een bedrijfswagen heeft, wil daar natuurlijk zo veilig en efficiënt mogelijk gebruik van maken. Een goede signalisatie draagt bij tot de efficiëntie van het werk dat je met je voertuig uitvoert en de veiligheid van jezelf. 

Denk daarbij bijvoorbeeld aan signalisatie door middel van led-strips of andere soorten (werk)verlichting. Ook de inrichting van je voertuig is van belang voor de veiligheid en efficiëntie. Door een goede inrichting zorg je ervoor dat je alles snel vindt en dat er bijvoorbeeld geen materiaal verschuift tijdens het rijden. 

Wil je meer advies hierover? Neem dan vrijblijvend contact op met de ervaren specialisten van Dinac.

✅ Professionele installatie van signalisatie in alle soorten en maten.

✅ Hogere efficiëntie en veiligheid van jouw bedrijfs- of bestelwagen met een goede inrichting.

✅ Dinac is gespecialiseerd in verschillende soorten inrichting: van rekken en vloerladen tot binnenverlichting en bestickering.

Heb je nood aan een goede signalisatie of andere soorten verlichting voor jouw bedrijfswagen of bestelwagen? Laat je dan begeleiden door de professionals van Carrosserie Dinac. Een goede montage is namelijk essentieel voor de veiligheid van iedereen. Verder zijn de vakmannen van Dinac ervaren in de inrichting van bestelwagens en bedrijfswagens. Wil je bijvoorbeeld een werkbank laten installeren in je bestelwagen? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Verhoog de efficiëntie en veiligheid van jouw bedrijfswagen

Een goede inrichting draagt bij tot een hoge efficiëntie en veiligheid van jouw bedrijswagen of bestelwagen. Bij Carrosserie Dinac weten we perfect hoe we jouw bedrijswagen het beste kunnen inrichten zodat al jouw werkzaamheden soepel kunnen verlopen. We zijn vakmannen wat betreft ladingbeveiliging, opbergmogelijkheden en -rekken, werkbank en gereedschapsopslag, de indeling van je laadruimte en verlichting of andere elektrische installaties. Wacht niet langer en contacteer ons!

Neem contact met ons op voor meer informatie