Home > Inrichting bestelwagen > Goedkope bestelwagen inrichting

Een goedkope bestelwageninrichting nodig? Ontdek de mogelijkheden bij Dinac!

Ben je op zoek naar een goedkope inrichting voor je bestelwagen? Bij Dinac zorgen wij voor kwalitatieve en betaalbare oplossingen voor bestelwagens. In dit artikel vind je meer uitleg over de mogelijkheden en hoe wij te werk gaan. Lees dus snel verder om binnenkort van een nieuwe en goedkope bedrijfswageninrichting te genieten!

Goedkope bedrijfswageninrichting: meer dan enkel een praktische oplossing

Je bestel- of bedrijfswagen inrichten biedt heel wat verschillende voordelen. Voornamelijk bouwbedrijven hebben baat bij een goed ingerichte wagen. Met een paar schroeven, laden en planken van hoge kwaliteit kom je al een heel eind. Gereedschappen en andere spullen kunnen bergen is al een voordeel op zich, maar we geven je graag nog een paar extra pluspunten mee: 

 • Efficiëntie: met de juiste inrichting kan je de beschikbare ruimte optimaal benutten en het gereedschap en materialen die je nodig hebt gemakkelijk terugvinden. Dit kan tijd besparen en de productiviteit verhogen. De werkzaamheden verlopen kortom een pak vlotter als je niet moet zoeken.
 • Veiligheid: het opbergen van gereedschap en andere spullen op een georganiseerde manier kan de zekerheid verhogen. Je kan de kans op ongevallen verminderen door het voorkomen van losliggende objecten die tijdens het rijden kunnen verschuiven en vallen.

 • Professionaliteit: een goed georganiseerde bedrijfswagen geeft een professionele uitstraling en kan potentiële klanten meer vertrouwen geven in jouw diensten.
 • Besparing van kosten: door je bedrijfswagen goedkoop te laten inrichten kan je geld besparen door efficiënter gebruik te maken van de ruimte. Je hoeft geen extra ruimte te huren of te kopen om gereedschap en materialen op te slaan.
 • Duurzaamheid: een duurzame bestelwageninrichting kan de levensduur van de bedrijfswagen verlengen en vermindert de kans op schade aan de laadruimte en de inhoud.
 • Flexibiliteit: na een inrichting van je bedrijfswagen kan je de inrichting gemakkelijk aanpassen als jouw bedrijfsbehoeften veranderen. Je kan accessoires toevoegen of de indeling wijzigen om aanpassingen te maken naar jouw huidige en toekomstige noden.

In principe zijn de termen ‘bestelwageninrichting’ en ‘bedrijfswageninrichting’ uitwisselbaar, aangezien beide termen verwijzen naar de inrichting van een voertuig voor professioneel gebruik. Bij Dinac zorgen we voor goedkope inrichtingen die geschikt zijn voor alle soorten transport, of het nu gaat om een bedrijfswagen, bestelbus of vrachtwagen.

We hebben verschillende soorten inrichtingen beschikbaar, waaronder complete inrichtingspakketten, inrichtingsmodules, gereedschapskisten en accessoires. Onze inrichtingen zijn ontworpen om op maat te passen bij verschillende merken en modellen van bedrijfswagens en om te voldoen aan de specifieke vragen van verschillende soorten bedrijven.

Bij Dinac richten we ons op het bieden van kwalitatieve, duurzame en betaalbare oplossingen voor bedrijfswageninrichting. Onze producten zijn ontworpen om aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen en zijn beschikbaar tegen een redelijke prijs, waardoor het voor jou mogelijk wordt om jouw bestel- of bedrijfswagen op een professionele manier in te richten zonder dat het je te veel kost. Of je nu een aannemer, loodgieter, elektricien of een ander type bedrijf bent, wij hebben een passende inrichting voor jouw bestel- of bedrijfswagen. 

Aandachtspunten bij bedrijfswageninrichtingen

Bij Dinac zorgen we voor verschillende opties voor het opbergen van gereedschap en materiaal in jouw bedrijfsbus. Hieronder vind je alle mogelijkheden.

Voor het opbergen van gereedschap en andere spullen in een bedrijfsvoertuig kiezen we, in samenspraak met jou, voor lades, kasten, gereedschapskisten en rekken. Het zijn enkele voorbeelden, maar meestal is een combinatie van deze opties vaak het meest efficiënt: 

 • Lades zorgen voor een gestructureerde opslag voor kleinere gereedschappen en materiaal. Ze zijn beschikbaar in verschillende maten en kunnen worden aangepast aan jouw specifieke vragen. 
 • Kasten bieden een grote opslagruimte voor groter gereedschap en andere spullen en zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en vormen. Ze kunnen worden uitgerust met legplanken, lades, haken, enz. om de ruimte efficiënt te benutten.
 • Gereedschapskisten zijn draagbare en afsluitbare opslagoplossingen voor gereedschap en kleine onderdelen. Ze kunnen worden opgeslagen in lades, kasten of op andere oppervlakken in de bedrijfswagens.
 • Rekken zijn overzichtelijke opslagopties voor materialen zoals buizen, ladders of andere lange objecten. Ze zijn beschikbaar in verschillende maten en kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften.

Veel hangt uiteraard af van jouw specifieke noden en de aard van jouw werkzaamheden. Een combinatie is vaak de meest efficiënte manier om de beschikbare ruimte in jouw bedrijfswagen te benutten. Het is belangrijk om na te denken over de meest gebruikte gereedschappen en materialen en deze binnen handbereik te plaatsen om de efficiëntie te verhogen.

Het gebruik van modulaire inrichtingssystemen kan helpen om de beschikbare ruimte in jouw bestelbus optimaal te benutten. Overweeg het gebruik van opvouwbare of stapelbare opslagoplossingen om ruimte te besparen wanneer deze niet in gebruik zijn. Plaats zware objecten laag bij de grond om het zwaartepunt van de bedrijfsbus te verlagen en de stabiliteit te verhogen.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen? Vertrouw op een specialist van Dinac voor de inrichting van jouw bedrijfswagen of -bus. Samen bouwen we de ideale opbergoplossing voor jou!

Bij Dinac begrijpen we dat veiligheid en beveiliging een prioriteit zijn bij de inrichting van jouw bedrijfsvoertuig. We zorgen voor verschillende opberg- en beveiligingsoplossingen om ervoor te zorgen dat jouw gereedschap en andere spullen veilig en beschermd zijn tijdens het werk. We werken samen met jou om de meest passende oplossing te vinden voor jouw specifieke noden.

We raden aan om gereedschap en materialen op te bergen in afsluitbare kasten, lades of gereedschapskisten om diefstal te voorkomen. Het gebruik van rekken of spanbanden om langere materialen vast te zetten, kan voorkomen dat deze tijdens het rijden verschuiven en vallen. Zorg er ook voor dat de opbergoplossingen goed gemonteerd zijn om te voorkomen dat deze losraken tijdens het rijden. Ben je onzeker? Kom gerust bij ons langs voor een extra check-up om zeker te zijn dat je voorraad goed is bevestigd!

Bij Dinac zetten we in op verschillende beveiligingsopties, waaronder hangsloten, deursloten, cilindersloten, enz. die je kunt gebruiken om de opbergoplossingen af te sluiten.

We zorgen ook voor beveiligingsroosters of -panelen die kunnen worden geïnstalleerd om de inhoud van jouw bestelbus te beschermen tegen diefstal. Het is zelfs mogelijk om een alarmsysteem te installeren in jouw bestelbus om deze te beschermen tegen inbraak of diefstal.

Elk bedrijf heeft verschillende noden als het gaat om het inrichten van bestelwagens. Op maat gemaakte oplossingen voor jouw bedrijfswageninrichting zijn dus van groot belang.

Dinac biedt maatwerkoplossingen voor de inrichting van jouw bedrijfsbus. We werken samen met jou om een oplossing te vinden die past bij jouw specifieke verlangens en budget. Bovendien kan je ook bij Dinac terecht voor het personaliseren van jouw bedrijfswageninrichting. Daarbij houden we steeds rekening met jouw specifieke noden voor het opbergen van gereedschap en materialen en het integreren van accessoires zoals luchtdruksystemen, koelkasten en verlichting.

Er kunnen verschillende accessoires worden toegevoegd aan jouw bestelwageninrichting om deze verder te customizen; alles om jouw werkruimte nog functioneler te maken. Je bedrijfsbusinrichting is immers een belangrijk onderdeel van jouw werkzaamheden.

Hoe gaat Dinac te werk?

Bij Dinac geloven we sterk in een persoonlijke en warme aanpak wanneer het gaat om het leveren van onze bedrijfswageninrichtingen. Wij begrijpen dat de situatie voor elke professional anders is, en daarom werken wij samen met jou om de beste oplossing te vinden. We luisteren naar jouw eisen en noden, geven persoonlijk advies en begeleiden je doorheen het hele proces, van het ontwerp tot de installatie. Ons cliënteel kan rekenen op een toegewijd team dat altijd beschikbaar is om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Bij Dinac streven we ernaar om onze klanten een uitstekende service te geven.

Het inrichten van een bedrijfswagen is een belangrijke investering waarvoor een zorgvuldige planning en uitvoering vereist is. Hieronder vind je een algemeen verloop van een inrichting van jouw bedrijfs- of bestelwagen bij Dinac:

 • Adviesgesprek: we beginnen met een vrijblijvend adviesgesprek waarin we jouw wensen, noden en budget bespreken en kijken welke opties er zijn.
 • Ontwerp: vervolgens maken we een ontwerp voor jouw bedrijfswageninrichting op maat. We houden rekening met de beschikbare ruimte, de vereiste opbergoplossingen en jouw persoonlijke wensen.
 • Offerte: op basis van het ontwerp stellen we een gedetailleerde offerte op, waarin de kosten en de werkzaamheden zijn opgenomen.
 • Installatie: als je akkoord gaat met de offerte, plannen we de installatie in. Ons ervaren installatieteam zorgt voor een professionele en efficiënte inrichting van jouw voertuig.
 • Afronding: na de installatie zorgen we ervoor dat alles netjes wordt opgeruimd en dat de bedrijfswagen schoon wordt opgeleverd. We geven ook een korte instructie over het gebruik en onderhoud van de inrichting.

Bij Dinac streven we ernaar om een soepel en gestroomlijnd proces te bieden bij het inrichten van jouw bedrijfswagen. We werken nauw samen met jou om ervoor te zorgen dat jouw bedrijfswageninrichting volledig aan jouw wensen voldoet en dat je jouw werk efficiënter kunt uitvoeren.

Kosten

De kosten zijn een belangrijke factor bij het inrichten van bestelwagens. Wij zorgen voor goedkope bedrijfswageninrichtingen van hoge kwaliteit die afgestemd zijn op jouw specifieke behoeften en budget. De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de grootte van jouw bedrijfswagen, de gewenste opbergoplossingen en eventuele extra accessoires.

Ons team van deskundige adviseurs werkt nauw met jou samen om ervoor te zorgen dat we een passende oplossing vinden die binnen jouw budget past. Bovendien opereren we steeds met een transparante prijsstelling, waarbij alle kosten duidelijk worden gecommuniceerd in onze offerte. Zo weet je precies waar je aan toe bent en zijn er geen verrassingen achteraf.

Bij Dinac geloven we dat een goedkope bedrijfswageninrichting van hoge kwaliteit beschikbaar moet zijn voor elk bedrijf. Vraag vandaag een offerte aan bij Dinac!

Vertrouw op Dinac voor de meest handige en goedkope bedrijfswageninrichting!

Bij Dinac kun je rekenen op een persoonlijke en warme aanpak bij het vinden van de juiste goedkope bedrijfsbusinrichting. We bieden deskundig advies, toewijding en een betrouwbare service voor ons volledige cliënteel. Bovendien hebben we oog voor de veiligheid en efficiëntie van je werk. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Vermijd dure afrekeningen op het einde van uw leasingcontract? Wij bieden oplossingen aan voor wagenparken van 10 tot 1500 voertuigen.

Contacteer ons

  Uw bericht*

  Openingsuren
  • Maandag08:00-12:00 | 13:00-18:00
  • Dinsdag08:00-12:00 | 13:00-18:00
  • Woensdag08:00-12:00 | 13:00-18:00
  • Donderdag08:00-12:00 | 13:00-18:00
  • Vrijdag08:00-12:00 | 13:00-17:00
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten