Home > Inrichting bestelwagen > Inrichting bestelwagen ford transit

Inrichting bestelwagen Ford Transit? Laat het over aan Carrosserie Dinac!

Als ondernemer wil je het beste voor je bedrijf. Dat betekent ook dat je op zoek gaat naar de beste oplossingen voor je bedrijfswagen. De inrichting is hierbij van groot belang. Het zorgt ervoor dat je gereedschap, materialen en andere benodigdheden veilig en efficiënt vervoerd worden. Maar waar moet je allemaal rekening mee houden? In dit artikel gaan we hier dieper op in en laten we zien waarom je voor een bedrijfswageninrichting van Dinac moet kiezen. Nieuwsgierig naar hoe wij het aanpakken? Lees snel verder!

Bedrijfswageninrichting: Ford Transit Custom biedt het beste resultaat!

Voor- of achterbumperbescherming als schadepreventie

Een van de belangrijkste aspecten bij het inrichten van je bestelbus is dat de inrichting afgestemd moet zijn op jouw wensen en de behoeften van je bedrijf. Dat is waar Dinac in beeld komt. Bij Dinac hebben we jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van bedrijfswageninrichtingen, waaronder voor de Ford Transit Custom. Door onze expertise kunnen wij een indeling bieden die perfect aansluit op jouw wensen en de eisen van jouw branche.

De Transit is een uitstekende keuze voor een bedrijfswageninrichting vanwege de veelzijdigheid, grote laadruimte, sterke motor, betrouwbaarheid en geavanceerde technologieën die het biedt. Met de juiste inrichting kan de Ford Transit een onmisbare partner worden voor elk bedrijf. Meer informatie vind je op de officiële Ford-website.

Wil je jouw Ford Transit Custom op een veilige en efficiënte manier inrichten? Neem dan contact op met Dinac en laat je adviseren door onze deskundigen.

Een voertuig naar je eigen wens ontworpen

Of je nu op zoek bent naar een voertuig met specifieke afmetingen of extra functionaliteiten, Dinac kan het voor je realiseren. Zo zorgen we ervoor dat jouw bedrijfswagen perfect aansluit op jouw werkzaamheden en wensen.

Een goede inrichting van je bedrijfswagen is van groot belang voor de veiligheid, efficiëntie, bescherming, professionaliteit en kostenbesparing van jouw bedrijf. Door te investeren in goede producten kan je de productiviteit verhogen en de uitstraling van jouw bedrijf verbeteren.

Een bedrijfswageninrichting biedt voordelen op vlak van:

 

 • Veiligheid: een goede bedrijfswageninrichting is essentieel om de veiligheid van jouw medewerkers te waarborgen. Door een veilige en georganiseerde indeling te hebben, worden losse materialen en gereedschappen voorkomen die kunnen leiden tot ongevallen tijdens het rijden of tijdens het werk op locatie.
 • Efficiëntie: een goed systeem voor jouw bedrijfswagen zorgt ervoor dat je tijd bespaart en efficiënter kunt werken. Door de lading en gereedschappen goed te organiseren, kan je sneller het juiste materiaal vinden en de klus sneller klaren. Dit zorgt er ook voor dat je meer taken kunt uitvoeren binnen dezelfde tijd, wat kan leiden tot een hogere productiviteit en meer winst.
 • Bescherming: een bedrijfswageninrichting beschermt niet alleen de medewerkers en gereedschappen tijdens transport, maar beschermt ook de bedrijfswagen zelf. Met modellen die geschikt zijn voor de lading kan je voorkomen dat de lading tijdens transport verschuift en schade veroorzaakt aan de binnenkant van de bestelbus.
 • Professionaliteit: een goede bedrijfswageninrichting draagt bij aan de uitstraling van jouw bedrijf en zorgt voor een professionele indruk bij klanten. Het laat zien dat je serieus bent over jouw werk en de veiligheid van jouw medewerkers en klanten serieus neemt.
 • Kostenbesparing: een goede bedrijfswageninrichting kan op lange termijn ook kosten besparen. Door een efficiëntere organisatie van lading en gereedschap wordt voorkomen dat er onnodige aankopen worden gedaan en verlies of beschadiging van materiaal wordt voorkomen.


Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van bedrijfswageninrichting voor jouw Ford Transit? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan bij Dinac en ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

Een reeks aandachtspunten bij het inrichten van bedrijfswagens

Bij het inrichten van je bestelbusje zijn er een aantal aandachtspunten waar je rekening mee moet houden. Zo moet de constructie passen bij de afmetingen van je bestelbus en moet deze afgestemd zijn op de noden van jouw bedrijf. Daarnaast is het belangrijk om te zorgen voor een veilig systeem dat voorkomt dat de lading verschuift tijdens het rijden en dat gereedschappen of onderdelen op de grond vallen. Een goed georganiseerde inrichting helpt ook bij het verminderen van de tijd die je nodig hebt om te zoeken naar gereedschappen en materialen. Een ergonomische indeling vermindert bovendien fysieke belasting en voorkomt blessures. En tot slot kunnen duurzame accessoires bijdragen aan een langere levensduur van je bestelbus en zorgen voor een milieuvriendelijke werkomgeving.

Een goede bedrijfswageninrichting moet op maat gemaakt zijn voor jouw bedrijfswagen en jouw specifieke behoeften. Dit betekent dat het systeem moet passen bij de afmetingen van jouw bedrijfswagen en moet voldoen aan de eisen van jouw vakgebied.

Opbergruimte is een belangrijk onderdeel van een bedrijfswageninrichting. Het op de juiste manier opbergen van gereedschappen, materialen en andere benodigdheden zorgt voor een efficiënte en veilige werkomgeving. Er zijn verschillende opties beschikbaar voor een bedrijfswageninrichting om de opbergruimte te optimaliseren:

 

 • Kasten en rekken: kasten en rekken zijn een populaire optie voor een bedrijfswageninrichting. Ze bieden veel opbergruimte en maken het mogelijk om materialen en gereedschappen op een georganiseerde manier op te bergen. Rekken kunnen ook worden gebruikt voor het ophangen van gereedschappen en materialen, waardoor er meer ruimte in de kasten ontstaat.
 • Lades: lades zijn een handige manier om kleine gereedschappen en materialen op te bergen. Ze zijn gemakkelijk toegankelijk en maken het mogelijk om snel het juiste materiaal te vinden. Lades kunnen ook worden vergrendeld om te voorkomen dat de inhoud tijdens het rijden verschuift.
 • Bakken: bakken zijn een andere optie voor bedrijfswageninrichting. Ze zijn beschikbaar in verschillende maten en kunnen worden gebruikt om materialen en gereedschappen op te bergen. Bakken kunnen ook worden gestapeld om ruimte te besparen en kunnen worden vergrendeld om de inhoud veilig op te bergen tijdens het rijden.
 • Opklapbare werkbank: een opklapbare werkbank is een handige optie voor je bedrijfswageninrichting. Het biedt werkruimte voor het uitvoeren van reparaties of het uitvoeren van andere taken en kan worden ingeklapt om ruimte te besparen wanneer het niet in gebruik is.

Dinac kan een comfortabele werkplek inrichten binnen de Ford Transit Custom. Hierbij wordt rekening gehouden met de beschikbare ruimte en jouw specifieke noden. Zo kan er bijvoorbeeld een werkbank worden geïnstalleerd, inclusief verlichting en elektrische aansluitingen. Ook kunnen wij zorgen voor de juiste apparatuur en materialen om efficiënt te kunnen werken op locatie. Met behulp van deze accessoires leveren je collega’s en jij het beste werk:

 

 • Ergonomie: het is belangrijk dat de werkplek ergonomisch verantwoord is, zodat medewerkers zonder fysieke belasting hun werk kunnen doen. Dit betekent bijvoorbeeld dat de hoogte van het werkblad en de positie van de gereedschappen en materialen aangepast moeten zijn aan de lengte van de medewerker.
 • Verlichting: goede verlichting is essentieel voor een veilige en efficiënte werkomgeving. Het is belangrijk dat er voldoende licht is om het werk goed te kunnen zien en om vermoeide ogen te voorkomen. Het gebruik van ledverlichting kan bijdragen tot een efficiënte en energiezuinige verlichting van de werkplek.
 • Stroomvoorziening: als je veel elektrische apparatuur gebruikt in je bestelwagens, is het belangrijk om hier rekening mee te houden bij de indeling. Zorg ervoor dat je genoeg elektriciteit hebt voor al je apparatuur en kijk welke soorten elektrische aansluitingen het meest geschikt zijn. Daarnaast is het belangrijk om de elektriciteit op een veilige en verantwoorde manier te installeren.

Veiligheid is een belangrijk aandachtspunt bij de inrichting van een bedrijfswagen. Een goede inrichting zorgt ervoor dat losse materialen en gereedschappen veilig en stabiel worden vervoerd. Hierdoor wordt voorkomen dat de lading verschuift of uit de bestelbus valt tijdens het rijden.

 

Bij Dinac wordt er dan ook veel aandacht besteed aan de veiligheid. Het bedrijf biedt een breed scala aan inrichtingsmogelijkheden voor de Ford Transit Custom bestelwagens, met als belangrijkste doel het creëren van een veilige werkomgeving voor de medewerkers.

Wij maken bijvoorbeeld gebruik van hoogwaardige materialen en producten die voldoen aan de Europese veiligheidsnormen. Hierdoor wordt voorkomen dat losse materialen en gereedschappen tijdens het rijden verschuiven of uit de bestelbus vallen, wat kan leiden tot ongevallen op de weg. Daarnaast worden er speciale veiligheidshaken gebruikt om de lading vast te zetten tijdens het rijden, waardoor de veiligheid nog verder wordt verbeterd.

Het is bovendien belangrijk om bij de inrichting van je bestelbus te voldoen aan de wettelijke voorschriften. Zo zijn er bijvoorbeeld regels voor het vervoeren van gevaarlijke stoffen of het installeren van elektrische systemen.

 

Bij de indeling van een voertuig, zoals de Ford Transit, zijn er bepaalde wettelijke voorschriften waar je rekening mee moet houden. Deze voorschriften zijn bedoeld om de veiligheid op de weg te waarborgen en ervoor te zorgen dat het systeem voldoet aan de juiste normen en vereisten. Dit zijn de belangrijkste in het kader van een bedrijfsbusje:

 

 • Maximaal toegestane gewicht: het totale gewicht van de bestelwagen mag niet hoger zijn dan het maximaal toegestane gewicht, zoals aangegeven in het kentekenbewijs. Dit gewicht omvat het gewicht van de bestelbus zelf, de lading en het gewicht van de inzittenden.
 • Ladingzekering: de lading moet goed gezekerd zijn om te voorkomen dat deze gaat schuiven of omvallen tijdens het rijden. Bedrijfswagens moeten voldoen aan de eisen die gesteld worden in de Europese normen voor ladingzekering.
 • Verlichting: de bestelbus moet voldoen aan de wettelijke eisen voor verlichting. Zo moet er bijvoorbeeld een werkende kentekenverlichting aanwezig zijn en moeten de knipperlichten goed zichtbaar zijn.
 • Brandveiligheid: wat als er brand uitbreekt? Alle brandbare materialen zoals brandstof, olie en verf moeten veilig worden opgeslagen en er moeten brandblussers aanwezig zijn in de bestelbus.
 • Veiligheidsgordels: in naam van de veiligheid is het logisch dat de bestuurder en passagiers gebruikmaken van veiligheidsgordels, die moeten voldoen aan de wettelijke normen.

Een duurzame inrichting kan bijdragen tot een langere levensduur van jouw bedrijfswagen en zorgen voor een milieuvriendelijke werkomgeving. Bij het kiezen van de materialen en producten moet er rekening gehouden worden met de duurzaamheid en de impact op het milieu.

 

Twijfel je nog over het belang van een goede bedrijfswageninrichting? Bedenk dan dat een goede indeling kan bijdragen aan een efficiënte, veilige en ergonomische werkomgeving. Neem daarom vandaag nog contact op met Dinac en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

De prijs van kwaliteitsvolle systemen voor bestelwagens

Een veelvoorkomende vraag bij het inrichten van bedrijfswagens is: wat kost het? De prijs van bedrijfswageninrichting kan variëren afhankelijk van de specifieke behoeften en wensen van jouw bedrijf. Bij Dinac streven we ernaar om onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Onze inrichtingen zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden geproduceerd met duurzame materialen. We bieden ook een garantie op onze producten, zodat je zeker weet dat je een betrouwbaar systeem hebt voor je Ford Transit.

Een bedrijfswageninrichting van hoge kwaliteit? Daarvoor moet je bij Dinac zijn!

Als je op zoek bent naar de beste systemen voor je Ford Transit Custom, dan moet je bij Dinac zijn. Onze expertise in het ontwerpen en produceren van bedrijfswageninrichtingen zorgt ervoor dat we een oplossing kunnen bieden die aansluit op jouw behoeften en wensen. Zo zorgen we ervoor dat jouw bedrijfswagen perfect past bij jouw werkzaamheden en voorkeuren.

 

Laat ons jouw indeling verzorgen en je zult merken dat je efficiënter en veiliger kunt werken. En dat is natuurlijk van onschatbare waarde voor elke ondernemer. Wij hebben de expertise en ervaring om jou te voorzien van de perfecte oplossing voor jouw bedrijfswagen. Contacteer ons vandaag nog en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!

 

Wil jij zeker zijn van een bedrijfswageninrichting van hoge kwaliteit? Kies dan voor Dinac en profiteer van onze jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van inrichting van bedrijfswagens. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan en ontdek wat wij voor jouw Ford Transit kunnen betekenen.

Vermijd dure afrekeningen op het einde van uw leasingcontract? Wij bieden oplossingen aan voor wagenparken van 10 tot 1500 voertuigen.

Contacteer ons

  Uw bericht*

  Openingsuren
  • Maandag08:00-12:00 | 13:00-18:00
  • Dinsdag08:00-12:00 | 13:00-18:00
  • Woensdag08:00-12:00 | 13:00-18:00
  • Donderdag08:00-12:00 | 13:00-18:00
  • Vrijdag08:00-12:00 | 13:00-17:00
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten