Home > Inrichting bestelwagen > Bestelwagen bestickeren

Bestelwagen bestickeren: een effectieve manier om jouw bedrijfsauto te laten opvallen

Bestelwagen bestickeren-Dinac

Wil je dat je jouw bedrijfsauto kan laten opvallen op de weg, zodat je meer potentiële klanten kunt bereiken en je merk- en naamsbekendheid kunt vergroten? Een effectieve manier om dit te doen is door je bedrijfsauto te bestickeren. Of je nu een grote of kleine bestelwagen bezit, aanhangwagens, bakwagens of personenwagens, stickers of letters plaatsen op de voertuigen van je bedrijf is altijd een goed plan. Hieronder lees je alles wat je moet weten over autobestickering.

Bij Dinac ben je aan het juiste adres voor de professionele bestickering en autobelettering van jouw bedrijfswagen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor verdere vragen, prijzen en offertes op maat.

Voordelen van het bestickeren van je bedrijfswagen

Het bestickeren van je bedrijfswagen heeft verschillende voordelen:

door je voertuig te bestickeren met je logo en bedrijfsnaam, wordt je merk gemakkelijker herkend door potentiële klanten. Wanneer je bedrijfswagen door drukke straten en snelwegen rijdt waar veel mensen hem zien, maak je op die manier een sterke indruk.

je bedrijfswagen is als een rijdend reclamebord, waardoor je meer mensen kunt bereiken dan bijvoorbeeld met een advertentie in een krant of tijdschrift.

Hoe meer mensen jouw merknaam zien, hoe meer kans je hebt op nieuwe klanten en een hogere omzet.

een bestickerde bestelwagen ziet er professioneel en verzorgd uit, wat het vertrouwen van potentiële klanten kan vergroten.

Het grootste voordeel van de bestickering van je bedrijfswagen is ongetwijfeld dat het gaat om doorlopende en wijdverspreide reclame, die slechts eenmaal een investering vraagt, in vergelijking met andere vormen van reclame zoals flyers of advertenties. Ongetwijfeld is autoreclame een van de eenvoudigste manieren van reclame maken die bovendien relatief goedkoop is.

Soorten bestickering voor bestelwagens

De bestickering kan op verschillende plekken op de wagen worden aangebracht:

hierbij wrappen we de hele auto met een folie die bedrukt is met het ontwerp.

hierbij wordt een deel van de auto bedekt met folie, bijvoorbeeld alleen de achterkant of de zijkanten van de wagen, de portieren, de bumper of de motorkap.

hierbij worden teksten en afbeeldingen uitgesneden uit een folie en op de auto aangebracht.

Ook qua vormgeving zijn de mogelijkheden eindeloos en kan je je creativiteit de vrije loop laten!

Zo kun je kiezen voor alleen belettering, wat de eenvoudigste en subtielste manier is om je bedrijfswagen te promoten. Als je een stapje verder wil gaan kun je ook visuele beelden of ontwerpen op de bestelwagen aanbrengen. Een veelgebruikte keuze zijn hier logo’s. Deze zijn het uithangbord van je bedrijf en kunnen vaak niet ontbreken op de wagen! Ook andere afbeeldingen kunnen helpen om de boodschap van je firma te laten overkomen en potentiële klanten te overtuigen. Een combinatie van letters en afbeeldingen is ook mogelijk.

Welke materialen worden gebruikt?

Voor de belettering en bestickering van je bedrijfswagens zijn verschillende materialen mogelijk. Een van de populairste opties is vinylbestickering. Andere opties zijn magnetische folie of perforated folie. Dit laatste is de typische folie met gaten, waardoor je nog van binnen in de wagen naar buiten kunt kijken.

Proces van het bestickeren van een bestelwagen

Het proces van het bestickeren van een wagen bestaat uit drie stappen:

 1. Het ontwerp wordt gemaakt op basis van de huisstijl van jouw bedrijf. Bij Dinac zullen we luisteren naar jouw persoonlijke wensen en voorkeuren en zullen we een ontwerp maken in samenspraak met jou als klant.
 2. De bestickering wordt geprint en uitgesneden in de gewenste grootte en in de materialen naar keuze.
 3. De bestickering wordt aangebracht op de bestelwagen door een van de experten van Dinac. Onze medewerkers hebben reeds jaren ervaring in het professioneel en vlekkeloos beletteren en bestickeren van wagens. Voor je het weet is jouw wagen ready to go!

Kosten van het bestickeren van een bestelwagen

De kosten van het bestickeren van een voertuig variëren afhankelijk van de grootte van de bestelwagen en het type bestickering dat je kiest. Ook de gebruikte materialen spelen een rol bij de prijsbepaling. Bij Dinac werken we altijd met een voorafgaandelijke offerte, zodat je weet wat de kosten zijn en je niet voor eventuele verrassingen komt te staan.

Levensduur en onderhoud van bestickering

De levensduur van de bestickering varieert afhankelijk van de kwaliteit van de materialen die gebruikt worden. Over het algemeen gaat de bestickering enkele jaren mee. Om de levensduur te verlengen, is het belangrijk om de bestickering regelmatig schoon te maken en de auto te parkeren op een beschutte plek.

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn bestelwagen laten bestickeren als ik deze lease?

Ja, het is vaak mogelijk om je leaseauto te laten bestickeren. Neem wel eerst contact op met je leasemaatschappij om te kijken wat de mogelijkheden zijn en of er beperkingen zijn voor het aanbrengen van bestickering op je leaseauto. In sommige gevallen kan het bijvoorbeeld nodig zijn om de bestickering te verwijderen voordat je de auto inlevert.

Kan ik mijn bestelwagen wassen nadat deze is bestickerd?

Ja, je kunt je bestelwagen gewoon wassen nadat deze is bestickerd. Het is wel aan te raden om de eerste week na het aanbrengen van de bestickering de auto niet te wassen of schoon te maken. Zo kan de bestickering goed hechten en blijft deze langer mooi. Gebruik bij het wassen geen agressieve schoonmaakmiddelen en wrijf niet te hard over de bestickering om beschadiging te voorkomen.

Kan ik mijn bestelwagen laten bestickeren met afbeeldingen?

Ja, het is mogelijk om afbeeldingen te laten printen en deze op je bestelwagen te laten aanbrengen. Zo kun je bijvoorbeeld een foto van je producten of diensten op je bestelwagen laten zetten om meer aandacht te trekken. Zorg er wel voor dat de afbeelding van goede kwaliteit is en dat deze past bij de uitstraling van jouw bedrijf.

Hoe lang duurt het proces van het bestickeren van een bestelwagen?

De duur van het bestickeringsproces hangt af van het type bestickering en de grootte van je bestelwagen. Over het algemeen duurt het ontwerpen en produceren van de bestickering enkele dagen tot een week. Het aanbrengen van de bestickering op de bestelwagen duurt meestal enkele uren. Houd er rekening mee dat het proces langer kan duren als je meerdere bestelwagens wil laten bestickeren.

Is het mogelijk om mijn bestelwagen opnieuw te bestickeren als ik mijn logo of bedrijfsnaam wil veranderen?

Ja, het is mogelijk om je bestelwagen opnieuw te laten bestickeren als je jouw logo of bedrijfsnaam wil veranderen. Houd er wel rekening mee dat dit extra kosten met zich meebrengt en dat de oude bestickering verwijderd moet worden voordat de nieuwe bestickering kan worden aangebracht. Zorg er ook voor dat het ontwerp van de nieuwe bestickering goed past bij de uitstraling van jouw bedrijf.

Bestelwagen beletteren of bestickeren? Bij Dinac ben je aan het juiste adres!

Het installeren van de bestickering van een bestelwagen vereist vakmanschap en ervaring. Het is daarom aan te raden om de installatie over te laten aan een professional zoals Dinac. Ook voor het verwijderen van de bestickering ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Dinac hebben we de kennis en materialen in huis om de bestickering op een professionele en veilige manier te verwijderen, zonder schade aan de lak van de auto te veroorzaken.

Bestelwagen bestickeren-Dinac

Vermijd dure afrekeningen op het einde van uw leasingcontract? Wij bieden oplossingen aan voor wagenparken van 10 tot 1500 voertuigen.

Contacteer ons

  Uw bericht*

  Openingsuren
  • Maandag08:00-12:00 | 13:00-18:00
  • Dinsdag08:00-12:00 | 13:00-18:00
  • Woensdag08:00-12:00 | 13:00-18:00
  • Donderdag08:00-12:00 | 13:00-18:00
  • Vrijdag08:00-12:00 | 13:00-17:00
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten