Home > Inrichting bestelwagen > Aluminium inrichting bestelwagen

Aluminium inrichting bestelwagen? Dinac helpt je op weg!

Aluminium inrichting bestelwagen - 1

Ben je op zoek naar een duurzame en functionele inrichting voor je bestelwagen? Dan is een aluminium inrichting misschien wel de beste keuze voor jou. Deze inrichtingen zijn populair vanwege hun lichte gewicht, hoge draagvermogen en lange levensduur. Bij Dinac hebben we jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van aluminium inrichtingen voor bedrijfswagens. In dit artikel zullen we je meer vertellen over de voordelen, materialen, kosten en maatwerk van systemen voor bestelwagens. Lees verder en ontdek waarom een aluminium inrichting de perfecte keuze is voor jouw bestelwagen.

Wat is een aluminium bedrijfswageninrichting?

Het is een systeem van op maat gemaakte kasten, lades en accessoires dat in de laadruimte van een bestelwagen wordt geïnstalleerd. Deze inrichting is ontworpen om de laadruimte efficiënter te gebruiken en te zorgen voor een veilige en georganiseerde mobiele werkplaats.

Een bedrijfswageninrichting is een slimme investering voor bedrijven die efficiëntie en veiligheid hoog in het vaandel dragen en de functionaliteit van hun bedrijfsvoertuigen willen verbeteren. Het biedt vele voordelen ten opzichte van andere materialen, zoals hout of staal. Enkele voordelen zijn onder andere:

Lichtgewicht: het materiaal is lichter dan staal en hout, waardoor het de belasting van het voertuig vermindert en dus brandstof bespaart.
Sterkte: hoewel het lichter is dan hout, is het ook sterk en duurzaam, waardoor het bestand is tegen slijtage en stoten.
Corrosiebestendigheid: het materiaal is bestand tegen corrosie, wat betekent dat het niet zal roesten of corroderen, zelfs niet onder natte of vochtige omstandigheden.
Op maak gemaakt: het is gemakkelijk te bewerken, waardoor een inrichting op maat kan worden gemaakt voor elke bestelwagen.
Esthetisch: een aluminium inrichting ziet er strak en professioneel uit en kan de waarde van de bestelwagen verhogen. Het past in iedere branche.

Klik hier om meer te lezen over de vereisten van een bestelwagen.

Soorten aluminium constructies voor bestelwagens

Er zijn verschillende soorten systemen voor bedrijfswagens beschikbaar, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. Er is een oplossing voor elk type voertuig! Het kiezen van de juiste inrichting hangt af van de specifieke noden en wensen van de gebruiker. Overweeg de voor- en nadelen van elk type inrichting en kies degene die het beste past bij jouw bedrijfsactiviteiten en behoeften. Voor maximale benutting van de ruimte kan je kiezen voor:

Legborden bieden veel opslagruimte en een gemakkelijke toegang tot gereedschap en materiaal. Dit type inrichting is ideaal voor bedrijven die veel gereedschap of andere materialen meenemen die vaak nodig zijn tijdens de werkzaamheden. Echter, dit type inrichting biedt minder bescherming omdat de lading niet afgesloten kan worden en daardoor diefstalgevoelig is.

Dit is een veiligere en georganiseerde opslagoplossing voor gereedschap en materiaal. Dit type inrichting is ideaal voor bedrijven die waardevolle materialen of apparatuur vervoeren en behoefte hebben aan een veilige opslag. Dit type inrichting is echter minder flexibel omdat de kasten en lades niet kunnen worden aangepast aan de noden van een gebruiker.

Deze systemen bieden een flexibele oplossing die kan worden aangepast aan de specifieke wensen van een gebruiker. Een modulaire aluminium inrichting is ideaal voor bedrijven die regelmatig hun gereedschap en materiaal moeten aanpassen aan verschillende werkzaamheden. Dit type inrichting kan echter duurder zijn dan standaard indelingen vanwege de pasklare opties.

Een combinatie biedt zowel veilige opslag als gemakkelijke toegang tot gereedschap en materiaal. Dit type inrichting is ideaal voor bedrijven die behoefte hebben aan een combinatie van veilige en flexibele opslagmogelijkheden. Een combinatie neemt wel meer ruimte in beslag dan andere typen indelingen omdat zowel open als gesloten systemen worden gebruikt.

Oprijplaten bieden gemakkelijk toegang tot de laadruimte van de bestelwagen voor zware apparatuur en materialen. Dit type inrichting is ideaal voor bedrijven die vaak grote en zware apparatuur vervoeren en behoefte hebben aan gemakkelijke toegang. Oprijplaten nemen echterveel ruimte in beslag en kunnen het laadvermogen van het voertuig beperken.

 

Aluminium inrichting bestelwagen - 2

 

Aarzel niet om contact op te nemen met Dinac voor meer informatie over onze systemen voor voertuigen. We staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en te helpen bij een totale mobiele uitrusting van jouw bestelwageninrichting.

Materialen en duurzaamheid

De materialen die worden gebruikt bij de productie van aluminium systemen voor bestelbusjes zijn van hoge kwaliteit en zijn ontworpen om de duurzaamheid en stevigheid van de inrichting te waarborgen.

Het metaal dat wordt gebruikt is van hoge kwaliteit en heeft een hoge sterkte-gewichtsverhouding, wat betekent dat het licht is en toch sterk genoeg om veel gewicht te dragen. Daarnaast zijn de indelingen ook voorzien van roestvrijstalen en kunststof componenten, afhankelijk van het specifieke ontwerp en de toepassing.

Een aluminium inrichting voor je bestelwagen is zeer duurzaam en heeft een lange levensduur. Bovendien is het een materiaal dat zeer goed bestand is tegen corrosie, wat betekent dat het niet zal roesten of corroderen, zelfs niet onder natte of vochtige omstandigheden. Dit maakt een aluminium inrichting ideaal voor bedrijven die werken in een natte of vochtige omgeving zoals bouwplaatsen of installatiebedrijven.

Een ander voordeel van deze systemen is dat ze weinig onderhoud nodig hebben. Door hun duurzame eigenschappen hebben aluminium opstellingen een langere levensduur dan andere typen systemen, waardoor je minder vaak hoeft te investeren in vervanging of reparatie.

Bovendien is aluminium een duurzaam en recycleerbaar materiaal. Het kan worden gerecycleerd en opnieuw gebruikt zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit of sterkte. Dit betekent dat de indelingen niet alleen duurzaam zijn in hun gebruik, maar ook in hun productie en afvoer.

 

 

Leer meer over de voordelen van een inrichting voor bedrijfswagen en ontdek waarom dit de beste keuze is voor jouw bedrijf.

De kosten van volledige bedrijfswageninrichtingen kunnen sterk variëren, afhankelijk van de grootte van het voertuig, het type inrichting en de eisen van de gebruiker. Een aluminium inrichting voor voertuigen kan in het algemeen duurder zijn dan andere typen indelingen vanwege de hoogwaardige materialen en het werk dat betrokken is bij de productie ervan.

Een overzicht van de kosten per soort

Waarom kost een aluminium bedrijfswageninrichting meer?

De kosten van een metalen inrichting zijn hoger dan die van andere typen indelingen vanwege de hoogwaardige materialen en de complexiteit van het productieproces. Het is nu eenmaal een duurder materiaal dan hout of kunststof en het productieproces van aluminium systemen vereist een hoge mate van precisie en pasklaar werk.

Daarnaast worden deze indelingen vaak op maat gemaakt om te voldoen aan de specifieke behoeften van de gebruiker. Dit betekent dat er meer tijd en expertise nodig is om een aluminium inrichting te ontwerpen en te produceren, wat de kosten verder kan verhogen.

Hoewel deze constructies in eerste instantie duurder lijken te zijn dan andere typen indelingen, is het belangrijk om de lange levensduur en duurzaamheid van aluminium systemen in overweging te nemen. Deze systemen hebben een langere levensduur en vereisen minder onderhoud dan andere typen systemen, waardoor de totale kosten over een langere periode lager kunnen zijn.

Wacht niet langer en vraag nu een gratis offerte aan bij Dinac voor een aluminium inrichting voor jouw bestelwagen. Onze specialisten staan klaar om jouw wensen of andere eisen te bespreken en de perfecte oplossing te vinden voor jouw bedrijf.

Maatwerk en installatie

Een van de belangrijkste voordelen van aluminium indelingen voor bedrijfswagens bij Dinac is de mogelijkheid tot op maat gemaakte stukken. Een op maat gemaakte inrichting kan worden ontworpen en geproduceerd om te voldoen aan de specifieke wensen van jouw bedrijf. Dit betekent dat de inrichting kan worden aangepast aan de grootte en vorm van de bestelwagen, en aan de specifieke gereedschappen en materialen die je vervoert.

Door de inrichting aan te passen aan jouw noden, kun je de opslagruimte maximaliseren en de efficiëntie van het gebruik van de bestelwagen verbeteren. Dit kan leiden tot een hogere productiviteit en minder tijdverspilling bij het zoeken naar gereedschap of materialen.

Bovendien kan een op maat gemaakte inrichting ook de veiligheid van de bestuurder en de lading verbeteren. Door bijvoorbeeld bepaalde materialen veilig op te bergen of te beveiligen tegen diefstal, kun je de veiligheid van de bestuurder en de lading waarborgen.

Bij Dinac wordt de aluminium inrichting voor je bestelwagen geïnstalleerd door ervaren vakmensen. De installatie kan worden gedaan in de werkplaats van Dinac of op locatie bij jouw bedrijf. Tijdens de installatie wordt de inrichting nauwkeurig geplaatst en bevestigd aan de wanden en vloer van de bestelwagen, om ervoor te zorgen dat deze veilig en stevig is gemonteerd.

Na de installatie zal een specialist van Dinac de inrichting testen om er zeker van te zijn dat deze voldoet aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid en efficiëntie. Als er aanpassingen of verbeteringen nodig zijn, kan dit tijdens het installatieproces worden gedaan, zodat je verzekerd bent van een inrichting die perfect past bij jouw branche en jouw wensen.

In het kort biedt een indeling voor bedrijfswagens verschillende voordelen, zoals een verbeterde efficiëntie en veiligheid. De installatie wordt gedaan door ervaren vakmensen van Dinac die de inrichting nauwkeurig en veilig monteren, en deze testen om ervoor te zorgen dat deze voldoet aan de hoogste normen.

Vraag vandaag nog een gratis offerte aan voor een aluminium inrichting voor jouw bestelwagen bij Dinac en ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen.

Met een bedrijfswageninrichting van Dinac ben je snel weer op weg!

Aluminium bedrijfswageninrichtingen van Dinac voor je bedrijfswagen kan jouw bedrijf helpen om jouw gereedschappen, materialen en apparatuur veilig en efficiënt te vervoeren. Dinac biedt, als jong dynamisch bedrijf, een hoogwaardige aluminium inrichting voor elk type voertuig dat is ontworpen en geproduceerd om te voldoen aan de specifieke wensen van jouw bedrijf. Onze op maat gemaakte systemen zijn perfect afgestemd op jouw bedrijfsbehoeften en bieden de beste oplossing voor een succesvolle en efficiënte bedrijfsvoering. We bieden garantie op al onze constructies voor bedrijfswagens en onze ervaren installateurs zorgen voor een veilige en stevige installatie. 

 

 

Neem contact op met Dinac om
een op maat gemaakte
aluminium inrichting voor jouw
bestelwagen te laten ontwerpen

en installeren. Goede service
gegarandeerd!

Vermijd dure afrekeningen op het einde van uw leasingcontract? Wij bieden oplossingen aan voor wagenparken van 10 tot 1500 voertuigen.

Contacteer ons

  Uw bericht*

  Openingsuren
  • Maandag08:00-12:00 | 13:00-18:00
  • Dinsdag08:00-12:00 | 13:00-18:00
  • Woensdag08:00-12:00 | 13:00-18:00
  • Donderdag08:00-12:00 | 13:00-18:00
  • Vrijdag08:00-12:00 | 13:00-17:00
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten