Volkswagen Garage Deurne – Carrosserie herstellen

Volkswagen garage in Antwerpen nodig? Carrosserie herstellingen voor alle merken

Volkswagen garage in Antwerpen nodig om uw carrosserie schade te herstellen? Kom dan zeker naar Dinac, al 40 jaar zijn wij gespecialiseerd in het herstellen van alle automerken.
Onze carrosserie-experts kunnen ook uw koetswerk weer doen glanzen met te polieren of te simoniseren.

Volkswagen garage / carrosserie

Schade aan uw Volkswagen Scirocco , Golf, Tiguan, T Roc, Transporter, Polo of Caddy? Kom naar de Carrosserie Dinac, onze garage is gelegen in Antwerpen (Deurne).

Volkswagen offerte – vraag vrijblijvend een afspraak

Dinac is een Volkswagen carrosserie hersteller voor heel regio Antwerpen. Wij werken samen met een aantal partners voor auto-assistance waaronder KBC Autoverzekeringen, Corona Direct, DVV Verzekeringen en vele anderen. We herstellen en vervangen onderdelen bij schade:

volkswagen garage antwerpen

Carrosserie Dinac: gespecialiseerd in elk automerk!

Onze Volkswagen garage in Deurne en biedt al sinds 1977 een topservice op elk gebied. Wij hebben de juiste expertise om elk automerk te herstellen, welk type schade het ook is.

Pech onderweg of problemen met uw carrosserie? Dinac helpt u terug op weg en biedt steeds een gratis vervangwagen. Aarzel niet om ons te bellen of een bericht te sturen als u met uw wagen in panne staat. Wij werken samen met alle grote verzekeraars en bieden u de beste service die bestaat.

Garage en Carrosserie hersteller antwerpen

Vraag offerte

Schade aan uw wagen? Vraag een vrijblijvende offerte bij Dinac. Onmiddellijke prijsberekening.

Volkswagen garage Antwerpen

Carrosserie Dinac herstelt alle automerken.