Tesla Garage / Carrosserie Antwerpen

Autoschade aan uw Tesla? Carrosserie Dinac herstelt alle merken

Zoekt u naar een Tesla garage / carrosserie in Antwerpen om uw autoschade te herstellen? Kom dan zeker naar Dinac, al 40 jaar zijn wij gespecialiseerd in het herstellen van alle automerken.
Onze carrosserie-experts kunnen ook uw koetswerk weer doen glanzen met te polieren of te simoniseren.

Tesla garage en herstelling in Antwerpen nodig?

Electrische auto’s zijn nog niet lang op de markt. Reken daarom op de expertise van Dinac. Wij zijn dé Tesla garage én hersteller voor regio Antwerpen. Met jarenlange ervaring hebben wij schade aan de eerste modellen in België mogen herstellen. De Model S, Model X en Model 3 zijn wij dus heel vertrouwd mee. Wij doen herstellingen voor auto-interieur als carrosserie van uw elektrische auto.

Tesla carrosserie schadeherstel

Dinac is een Tesla carrosserie hersteller voor heel regio Antwerpen. We herstellen en vervangen onderdelen bij schade:

Carrosserie Dinac: gespecialiseerde Tesla garage

Dinac is gevestigd in Deurne en biedt al sinds 1977 een topservice op elk gebied. Wij hebben de juiste expertise om carrosserieschade aan elektrische voertuigen te herstellen, welk type schade het ook is.

Pech onderweg of problemen met uw carrosserie? Dinac helpt u terug op weg en biedt steeds een gratis vervangwagen. Aarzel niet om ons te bellen of een bericht te sturen als u met uw wagen in panne staat. Wij werken samen met alle grote verzekeraars en bieden u de beste service die bestaat.

Garage en Carrosserie hersteller antwerpen

Vraag offerte

Schade aan uw wagen? Vraag een vrijblijvende offerte bij Dinac. Onmiddellijke prijsberekening.

tesla carrosserie

Carrosserie Dinac herstelt alle automerken.