Ssangyong Garage / Carrosserie Antwerpen

Autoschade aan uw Ssangyong? Carrosserie Dinac herstelt alle merken

Zoekt u naar een Ssangyong garage / carrosserie in Antwerpen om uw autoschade te herstellen? Kom dan zeker naar Dinac, al 40 jaar zijn wij gespecialiseerd in het herstellen van alle automerken.
Onze carrosserie-experts kunnen ook uw koetswerk weer doen glanzen met te polieren of te simoniseren.

Ssangyong garage en hersteller in Antwerpen nodig?

Wij zijn dé Ssangyong garage én hersteller voor regio Antwerpen. Met jarenlange ervaring herstellen wij schade voor modellen zoals de Tivoli, Korando, Rexton en Musso! Wij weten heel goed dat goede onderhoud van uw carrosserie belangrijk is voor de waarde van uw auto. Dinac herstelt auto-interieur als het exterieur van uw wagen.

Ssangyong carrosserie schadeherstel

Dinac is een Ssangyong carrosserie hersteller voor heel regio Antwerpen. We herstellen en vervangen onderdelen bij schade:

Carrosserie Dinac: gespecialiseerd in elk automerk!

Dinac is gevestigd in Deurne en biedt al sinds 1977 een topservice op elk gebied. Wij hebben de juiste expertise om elk automerk te herstellen, welk type schade het ook is.

Pech onderweg of problemen met uw carrosserie? Dinac helpt u terug op weg en biedt steeds een gratis vervangwagen. Aarzel niet om ons te bellen of een bericht te sturen als u met uw wagen in panne staat. Wij werken samen met alle grote verzekeraars en bieden u de beste service die bestaat.

Garage en Carrosserie hersteller antwerpen

Vraag offerte

Schade aan uw wagen? Vraag een vrijblijvende offerte bij Dinac. Onmiddellijke prijsberekening.

Ssangyong-garage-antwerpen

Carrosserie Dinac herstelt alle automerken.