Kia Garage Antwerpen

Kia Antwerpen. Autoschade en Carrosserie herstelling van alle modellen

Zoekt u naar een Kia garage in Antwerpen om uw autoschade te herstellen? Kom dan zeker naar Dinac, al 40 jaar zijn wij gespecialiseerd in het herstellen van alle automerken.
Onze carrosserie-experts kunnen ook uw koetswerk weer doen glanzen met te polieren of te simoniseren.

Kia garage in Antwerpen nodig?

Als Kia garage én hersteller in Antwerpen weten wij hoe belangrijk herstelling en onderhoud van uw carrosserie is voor de waarde van uw auto te behouden. Daarom is Dinac dé herstelspecialist voor autoschade dit merk, alle modellen zoals de Picanto, Niro, Serento, Sportage, Seltos, Stinger en Telluride zijn wij heel vertrouwd mee. Wij repareren koetswerk én auto-interieur.

Kia carrosserie schadeherstel

Dinac is een Kia carrosserie hersteller voor heel regio Antwerpen. We herstellen en vervangen onderdelen bij schade:

Carrosserie Dinac: gespecialiseerd in elk automerk!

Dinac is gevestigd in Deurne en biedt al sinds 1977 een topservice op elk gebied. Wij hebben de juiste expertise om elk automerk te herstellen, welk type schade het ook is.

Pech onderweg of problemen met uw carrosserie? Dinac helpt u terug op weg en biedt steeds een gratis vervangwagen. Aarzel niet om ons te bellen of een bericht te sturen als u met uw wagen in panne staat. Wij werken samen met alle grote verzekeraars en bieden u de beste service die bestaat.

Garage en Carrosserie hersteller antwerpen

Vraag offerte

Schade aan uw wagen? Vraag een vrijblijvende offerte bij Dinac. Onmiddellijke prijsberekening.

Kia-garage-antwerpen

Carrosserie Dinac herstelt alle automerken.