Ferrari Garage Antwerpen

Ferrari hersteller nodig? Carrosserie Dinac herstelt alle merken

Zoekt u naar een Ferrari garage / hersteller in Antwerpen om uw carrosserie te herstellen of te onderhouden? Kom dan zeker naar Dinac, al 40 jaar zijn wij gespecialiseerd in het herstellen van Italiaanse automerken. Onze carrosserie-experts kunnen ook uw koetswerk weer doen glanzen met te polieren of te simoniseren.

Ferrari garage in Deurne, Antwerpen

Als Ferrari garage én hersteller in Antwerpen weten wij hoe belangrijk herstelling en onderhoud om de waarde te behouden van dure Italiaanse automerken. Al 40 jaar herstellen wij modellen van dit merk zoals de Testarossa, F40, Dino, 288GTO en de 458. Zowel koetswerk als auto-interieur.

ferrari antwerpen

Italiaanse automerken

Dinac is een Ferrari carrosserie hersteller voor heel regio Antwerpen. We herstellen en vervangen onderdelen bij schade:

ferrari hersteller

Carrosserie Dinac: gespecialiseerd in elk automerk!

Dinac is gevestigd in Deurne en biedt al sinds 1977 een topservice op elk gebied. Wij hebben de juiste expertise om elk automerk te herstellen, welk type schade het ook is.

Pech onderweg of problemen met uw carrosserie? Dinac helpt u terug op weg en biedt steeds een gratis vervangwagen. Aarzel niet om ons te bellen of een bericht te sturen als u met uw wagen in panne staat. Wij werken samen met alle grote verzekeraars en bieden u de beste service die bestaat.

Garage en Carrosserie hersteller antwerpen

Vraag offerte

Schade aan uw wagen? Vraag een vrijblijvende offerte bij Dinac. Onmiddellijke prijsberekening.

ferrari garage antwerpen

Carrosserie Dinac herstelt alle automerken.