Dacia Garage / Carrosserie Antwerpen

Schade Dacia? Carrosserie Dinac herstelt alle merken en modellen

Schade aan uw Dacia? Hersteller en carrosserie onderhoud in Antwerpen.  Met meer dan 40 jaar ervaring is onze garage Dinac in Deurne gespecialiseerd in het herstellen van alle automerken en modellen. Onze carrosserie-experts kunnen ook uw koetswerk weer doen glanzen met te polieren of te simoniseren.

Op zoek naar een Dacia hersteller en garage voor regio Antwerpen?

Wij herstellen schade voor verschillende modellen zoals de Dacia Duster, Sandero, Dokker, Logan, Spring. Onze garage is gelegen te Deurne, op 15min rijden van Centrum Antwerpen.

Schade aan uw Dacia herstellen

Dinac is een Dacia hersteller voor uw carrosserie in heel regio Antwerpen. We herstellen en vervangen onderdelen bij schade:

Carrosserie Dinac: Dé autoschade garage

Dinac is gevestigd in Deurne en biedt al sinds 1977 een topservice op elk gebied. Wij hebben de juiste expertise om elk automerk te herstellen, welk type schade het ook is.

Pech onderweg of problemen met uw carrosserie? Dinac helpt u terug op weg en biedt steeds een gratis vervangwagen. Aarzel niet om ons te bellen of een bericht te sturen als u met uw wagen in panne staat. Wij werken samen met alle grote verzekeraars en bieden u de beste service die bestaat.

Garage en Carrosserie hersteller antwerpen

Vraag offerte

Schade aan uw wagen? Vraag een vrijblijvende offerte bij Dinac. Onmiddellijke prijsberekening.

dacia-garage-antwerpen

Carrosserie Dinac herstelt alle automerken.