Garage BMW Antwerpen

BMW Garage Deurne, Antwerpen – Carrosserie Dinac herstelt alle merken

Zoekt u naar een BMW garage in Deurne, Antwerpen om uw autoschade te herstellen? Kom dan zeker naar Dinac, al 40 jaar zijn wij gespecialiseerd in het herstellen van alle automerken. Onze carrosserie-experts kunnen ook uw koetswerk weer doen glanzen met te polieren of te simoniseren.

BMW Garage / Carrosserie regio Antwerpen

Autoschade aan uw BMW 1 , 3 , 7 series? Carrosserie Dinac herstelt autoschades voor verschillende modellen zoals de i8, x6, x5 en de x3. Kom zeker eens langs in onze herstel garage voor regio Antwerpen, wij zijn gelegen te Deurne op 15min rijden van Centrum Antwerpen.

BMW onderdelen Antwerpen

Dinac is een carrosserie hersteller voor heel regio Antwerpen. We herstellen en vervangen BMW onderdelen in Antwerpen bij schade:

garage bmw antwerpen

Carrosserie Dinac: BMW garage Deurne

Dinac is gevestigd in Deurne en biedt al sinds 1977 een topservice op elk gebied. Wij hebben de juiste expertise om elk automerk te herstellen, welk type schade het ook is.

Pech onderweg of problemen met uw carrosserie? Dinac helpt u terug op weg en biedt steeds een gratis vervangwagen. Aarzel niet om ons te bellen of een bericht te sturen als u met uw wagen in panne staat. Wij werken samen met alle grote verzekeraars en bieden u de beste service die bestaat.

Garage en Carrosserie hersteller antwerpen

Vraag offerte

Schade aan uw wagen? Vraag een vrijblijvende offerte bij Dinac. Onmiddellijke prijsberekening.

BMW-garage-antwerpen

Carrosserie Dinac herstelt alle automerken.