Home > Fleet management > Auto fleet service

Optimaliseer je wagenpark met auto fleet service

Als autoliefhebber wil je er natuurlijk voor zorgen dat je auto er zo lang mogelijk als nieuw uitziet. Een van de meest kwetsbare onderdelen van je auto is de bumper. Gelukkig zijn er verschillende manieren om je bumper te beschermen tegen krassen, deuken of andere beschadigingen. In dit artikel zullen we je alles vertellen wat je moet weten over bumperbescherming.

Bij Carrosserie Dinac in Deurne kun je terecht voor een ruime keuze aan bumperbescherming in verschillende materialen zoals kunststof, rubber of roestvrij staal (rvs). Bij Dinac kun je terecht voor zowel voor- als achterbumperbescherming. Aarzel niet om contact met ons op te nemen op voor verdere vragen of informatie!

Vereenvoudig je wagenparkbeheer met AFS

Voor- of achterbumperbescherming als schadepreventie

Als je een bedrijf hebt met een wagenpark, weet je dat het beheer ervan een uitdagende taak kan zijn. Gelukkig is er een oplossing die je kan helpen: de auto fleet service (AFS) van Dinac. In dit artikel gaan we dieper in op AFS, waarom het essentieel is voor bedrijven met een wagenpark, en de voordelen die het biedt. Vereenvoudig je wagenparkbeheer en profiteer van de expertise van Dinac met onze toonaangevende fleet services.

Zoek je Dinac online? Klik hier om naar onze website te gaan en ontdek onze andere services!

Wat zijn auto fleet services?

Auto fleet services omvatten een scala aan diensten die specifiek zijn ontworpen om bedrijven te ondersteunen bij het beheer van hun wagenpark. Het omvat onderhoud en reparaties, het beheer van verzekeringsclaims en schadeherstel, brandstofbeheer, pechhulp en nog veel meer. AFS stelt bedrijven in staat om hun wagenpark efficiënter te beheren en kosten te besparen.

Voordelen van fleet services

AFS biedt een aantal voordelen voor bedrijven met een wagenpark:

Bumperbeschermfolie en bumperbeschermstrips zijn beide opties om de bumper van je auto te beschermen tegen krassen, deuken en andere schade. Bumperbeschermfolie is een transparante film die op de bumper wordt aangebracht om deze te beschermen. Bumperbeschermstrips zijn een soort rubberen strips die op de rand van de bumper worden aangebracht. Beide opties hebben hun eigen voor- en nadelen en het is belangrijk om te overwegen welke optie het beste is voor jouw auto en rijgedrag.

AFS biedt uitgebreide onderhouds- en reparatiediensten voor het wagenpark. Dit zorgt ervoor dat voertuigen in optimale staat blijven en minimaliseert het risico op onverwachte uitvaltijd.

Smart Repair

Met smart repair kan kleine schade aan je wagen of wagens snel en voordelig worden hersteld. Denk hierbij aan krassen, deuken en beschadigde bumpers. Door deze efficiënte reparaties verminder je uitvaltijd en bespaar je op reparatiekosten. Ontdek hoe fleet services in combinatie met smart repair je wagenparkbeheer naar een hoger niveau tilt. Neem vandaag nog contact op met Dinac voor een gratis adviesgesprek.

Auto fleet service neemt de verantwoordelijkheid voor het beheer van verzekeringsclaims en schadeherstel uit handen van bedrijven. Dit bespaart tijd en moeite, terwijl experts zorgen voor een snelle en probleemloze afhandeling.

AFS biedt 24/7 pechhulp en noodondersteuning voor bedrijfsvoertuigen. Dit betekent dat je altijd kunt rekenen op snelle hulp, zelfs buiten kantooruren.

Klik hier om meer te lezen over de winstgevendheid van AFS.

Sluit je aan bij Dinac en optimaliseer de prestaties van je wagenpark!

AFS is van onschatbare waarde voor bedrijven met een wagenpark. Het biedt kostenbesparingen, efficiëntieverbeteringen en 24/7 pechhulp. Dinac is een toonaangevend bedrijf op het gebied van auto fleet service. Neem vandaag nog contact op met Dinac voor meer informatie of om fleet services voor je wagenpark te implementeren. Optimaliseer de prestaties van je wagenpark met deze dienst en kies Dinac als je betrouwbare partner!

Net als Yves de prestaties van je wagen optimaliseren? Vertrouw op de fleet services van Dinac!

Vermijd dure afrekeningen op het einde van uw leasingcontract? Wij bieden oplossingen aan voor wagenparken van 10 tot 1500 voertuigen.

Contacteer ons

  Uw bericht*

  Openingsuren
  • Maandag08:00-12:00 | 13:00-18:00
  • Dinsdag08:00-12:00 | 13:00-18:00
  • Woensdag08:00-12:00 | 13:00-18:00
  • Donderdag08:00-12:00 | 13:00-18:00
  • Vrijdag08:00-12:00 | 13:00-17:00
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten