Carrosserie Dinac – Dé beste autoherstellingen in Deurne!

Carrosserie Dinac gevestigd in Deurne (Antwerpen) helpt klanten sinds 1977 met carrosserie werkzaamheden, schadeherstel en spuitwerkzaamheden. Wij hebben alle middelen in huis om zelfs de grootste koetswerkherstellingen uit te voeren. Onze koetswerk garagisten staan voor u klaar!

Zit u na een klein ongelukje met een bluts of deuk in uw carrosserie? Hebt u een ongeval gehad en is uw wagen motorisch nog in orde maar op uiterlijk gebied aan een bewerking of herstelling toe? Bij ons aan het juiste adres.

 

Bezoek onze carrosseriecenter in Deurne

U kunt rekenen op het expertise van Dinac voor alle herstellingen aan uw auto. Onze team van specialisten voeren elke herstelling foutloos uit.

Carrosseriebedrijf Dinac is in regio Antwerpen al jaren leverancier van complete oplossingen voor iedere wagen. Van standaard oplossing tot de meest veeleisende maatwerk-oplossing, van bouw tot onderhoud, wij regelen het.

Onder andere reparaties, onderhoud, schadeherstel, spuitwerk en belettering zijn vragen die ons heel vaak gesteld worden. Als full-service carrosserie garanderen wij de hoogste kwaliteit en beloven wij de beste service.

Snelle afhandeling schadedossier

Carrosserie Dinac is in Deurne erkend door de meeste verzekeringsmaatschappijen. Onze medewerkers zorgen voor de volledige afhandeling van uw ongeval, tijdens de herstelperiode krijgt u van ons ook een vervangwagen ter beschikking

Dankzij Dinac zijn uw autozorgen verleden tijd.

Uitdeuken zonder spuitwerk is perfect mogelijk! Met Smart-repair (Small Area Repair Technology) herstellen we kleine schade zonder dat het nodig is om onderdelen te vervangen. Dit is een snelle, kostbesparende en kwalitatieve dienst om uw auto te herstellen.

Heeft u lakschade aan uw carrosserie? In ons verflabo kunnen we nagenoeg alle kleuren maken. Het gekwalificeerd en professioneel personeel van Dinac staat in voor het spuiten van uw auto. Hiervoor worden steeds hoogwaardige producten, machines en technieken gebruikt, om zo tot een perfect resultaat te komen. De lakspuiterij in Deurne werkt met water dragende lakken voor het spuiten van carrosserieschade aan uw wagen.

Een scheur in de autozetel ? Een vervelende kras in het dashboard of een brandgaatje ? Ook hiervoor hebben we voor u de beste oplossingen. Een onzichtbare restauratie van een lederen interieur ? Ja, dit is mogelijk !

Heeft u een sterretje in de voorruit of moet een volledige autoruit vervangen worden? Carrosseriebedrijf Dinac zorgt voor een snelle reparatie van glasschade aan uw auto. Wij herstellen ook gebroken koplampen.

Uw velgen weer als nieuw laten stralen? Dinac herstelt uw velgen na parkeerschade, we kunnen ook uw autovelgen coaten met een hoogwaardige afwerking.

Carrosserie herstellen in regio Deurne? Maak een afspraak met ons!

Garage en Carrosserie hersteller antwerpen

Heeft u een vraag over carrosserieherstel? Aarzel niet om contact op te nemen met ons team. Wij helpen u graag verder! Overzicht alle regio’s rond Antwerpen.

Vraag offerte

Schade aan uw wagen? Vraag een vrijblijvende offerte bij Dinac. Onmiddellijke prijsberekening.