Home > Bedrijfswagen inrichting > Bedrijfswageninrichting Opel Vivaro

Bedrijfswageninrichting Opel Vivaro: hoe richt jij jouw Vivaro zo efficiënt mogelijk in?

Bedrijfswageninrichting Opel Vivaro

De Opel Vivaro: het is een door velen geliefd Opel-model, een type bestelwagen die heel wat mogelijkheden tot opslag en aanpassing heeft. Maar net omdat de Opel Vivaro zo’n adaptief wagentype is – veel adaptiever dan andere individuele voertuigen – kan u als bestuurder soms overvallen worden door de veelheid aan keuzes die u heeft. Daarom geven wij hier kort weer welke mogelijkheden u heeft voor de bedrijfswageninrichting van uw Opel Vivaro, en hoe u die het best benut.

First things first: het belang van een goede bedrijfswageninrichting

Een goede bedrijfswageninrichting voor je Opel Vivaro is essentieel. Geavanceerde eenheden, verschillende ladecombinaties: hoe efficiënter u er gebruik van maakt, hoe meer voordelen u zult ondervinden. 

Vooreerst zorgt een goede inrichting voor je bedrijfswagen voor een hogere productiviteit: u spendeert minder tijd en moeite aan het zoeken en opbergen van spullen die u al dan niet frequent gebruikt. Dit vertaalt zich in een serieus surplus. Componenten efficiënt opslaan komt dus zeer goed van pas!

Daarnaast kan een goede bedrijfswageninrichting voor meer veiligheid zorgen. Een bedrijfswageninrichting die voldoet aan de strengste veiligheidsmaatregelen is natuurlijk van primordiaal belang, zeker als u grotere stukken gereedschap transporteert. Met een inrichting die aan strenge eisen voldoet qua veiligheid, hoeft u zich natuurlijk veel minder zorgen te maken.

Bovendien kan een op maat gemaakte bedrijfswageninrichting resulteren in een wagen die uiterst professioneel oogt, zéker in verhouding tot allerlei standaardoplossingen. Reden te meer goed na te denken over de bedrijfswageninrichting van uw Opel Vivaro.

De verschillende onderdelen van de bedrijfswageninrichting van een Opel Vivaro

De binneninrichting van een Opel Vivaro kent heel wat verschillende onderdelen. Zo heeft u de vloer- en wandbekleding, die uw Vivaro beschermen tegen slijtage en beschadiging, en uw wagen er tegelijkertijd ook netjes doen uitzien. 

Verder kent de inrichting van een Vivaro nog andere componenten, niet in het minste de bedrijfswagenrekken, -lades en -kasten. Deze zorgen voor een efficiënte, natuurlijke indeling van uw Opel Vivaro; ze brengen structuur in de ruimte.

Ten slotte kan een Opel Vivaro ook nog beschikken over heel wat andere gadgets en accessoires. Accessoires zoals spanbanden, gereedschapshouders, koffers en haken kunnen worden toegevoegd om de bedrijfswageninrichting aan te vullen en aan te passen aan specifieke doeleinden. Daarnaast kun je je interieur ook opsmukken met LED-verlichting, die sfeer en klaarheid brengt. 

De verschillende mogelijkheden

De Opel Vivaro is een zeer adaptief wagentype: omwille van de grote opbergruimte laat het voertuig heel wat variatie toe qua inrichting. Een innovatieve inrichting bestaat immers ook uit een inrichting die kan worden aangepast aan de verschillende omstandigheden. 

U kunt deze adaptiviteit dan ook maximaliseren door gebruik te maken van bepaalde componenten die u in uw wageninrichting gebruikt. Eén zaak is in deze context éssentieel voor uw winkelmandje: b line bedrijfswageninrichting. De term b line bedrijfswageninrichting beslaat een groot spectrum aan in elkaar te zetten kasten, lades en schuiven die makkelijk in uw bestelwagen kunnen worden geplaatst en vastgemaakt. Hét voordeel van b line: efficiënte inrichting. 

Voor alle problemen van orde en structuur, is er een b line oplossing. De kastsystemen komen immers in zodanige diverse vormen dat het heel makkelijk is een op maat gemaakte bedrijfswageninrichting te creëren die voldoet aan de specifieke doeleinden waarvoor u uw voertuig gebruikt. Zo kunt u uw Opel Vivaro efficiënt en praktisch inrichten

De ideale b line inrichting is echter niet vanzelfsprekend. Bovendien verschaft een b line montagehandleiding wel heel wat informatie over hoe u het systeem in elkaar geknutseld krijgt, maar hoe u de kasten best ten opzichte van elkaar en het voertuig vastmaakt, kan natuurlijk verschillen van wagen tot wagen. Het is niet altijd even makkelijk de systemen correct te monteren: bedrijfswageninrichting kan soms complex in elkaar zitten. In sommige gevallen is bijstand van een deskundige daarom geen overbodige luxe, zeker gezien het veiligheidsaspect. 

Gelukkig kunt u een vakkundige partner met jarenlange ervaring en een brede kennis direct van uw verlanglijst verwijderen: Carrosserie Dinac staat voor u paraat en helpt u met veel plezier verder. We bieden verschillende diensten aan: ons assortiment bestaat uit een brede waaier van herstellingen en andere aanpassingen aan uw wagen. Daarbij werken we samen met verzekeraars van de bovenste plank. Indien uw herstelling in aanmerking komt voor ons SMART repair programma, dan bent u bovendien binnen één werkdag bediend. 

Interesse? Neem zeker eens een kijkje op onze website of contacteer ons via info@jeroenv65.sg-host.com

Vermijd dure afrekeningen op het einde van uw leasingcontract? Wij bieden oplossingen aan voor wagenparken van 10 tot 1500 voertuigen.

Contacteer ons

  Uw bericht*

  Openingsuren
  • Maandag08:00-12:00 | 13:00-18:00
  • Dinsdag08:00-12:00 | 13:00-18:00
  • Woensdag08:00-12:00 | 13:00-18:00
  • Donderdag08:00-12:00 | 13:00-18:00
  • Vrijdag08:00-12:00 | 13:00-17:00
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten