Vogelpoep schoonmaken op auto’s

Vogelpoep op jouw auto kan enorm veel lakschade veroorzaken. De combinatie van urinezuur en de zon heeft een bijtende effect op de lak van een wagen. Laat daarom vogeluitwerpselen en chemische schade verwijderen en schoonmaken door Carrosserie Dinac, wij kunnen op een efficiënte manier vogelpoep verwijderen van uw auto zonder schade en krassen te maken op jouw lak.

Onze Spot repair specialisten helpen je graag verder in heel regio Antwerpen. Benieuwd wie onze specialisten zijn? Neem vlug een kijkje en ontdek de gezichten achter Carrosserie Dinac.

Vogelpoep verwijderen van je auto, zonder krassen of lakschade

Verwijder vogelpoep zo rap mogelijk want dit kan jouw lak beschadigen, maar hoe verwijder je harde vogeluitwerpselen na verloop van tijd zonder krassen te maken op je wagen? Carrosserie Dinac biedt een antwoord, onze specialisten kunnen chemische uitwerpselen veilig verwijderen en doffe plekken veroorzaakt door vogelpoep herstellen. Snel, goedkoop én veilig!

Via onze handige tool kan je gratis de prijs opvragen voor het verwijderen van voegeluitwerpselen en andere chemische beschadigingen.

vogelpoep

Heb je een ander soort schade?

Als autoschade jouw metaalwerk heeft aangetast dan is smart repair niet genoeg om een auto weer in goede conditie te krijgen. Bekijk het volledige overzicht van diensten om de geknipte oplossing voor jouw probleem te vinden.

Bij autopech of grotere autoschade kan je via de offertemodule van Dinac onmiddellijk prijs opvragen (en wij nemen contact op met uw autoverzekeraar).

Wordt lakschade door vogelpoep gedekt door verzekeringen?

Ben je te laat met het verwijderen van vogeluitwerpselen en heb je lakschade? Meeste verzekeringen dekken zo’n type schade niet, maar dat ligt natuurlijk aan de verzekeraar. Dit komt omdat verzekeraars dit zien als slijtage door achterstallig onderhoud. Dus laat vogeluitwerpselen zeker behandelen voordat het te laat is.

Garage en Carrosserie hersteller antwerpen

Vraag offerte

Schade aan uw wagen? Vraag een vrijblijvende offerte bij Dinac. Onmiddellijke prijsberekening.

polieren-en-simoniseren

Carrosserie Dinac heeft ruim 40 jaar ervaring met autoschade.