Spuitwerk auto

Autospuitwerk: een nieuwe kleur voor je auto

Spuitwerk aan je auto is de gemakkelijkste en snelste manier naar een nieuwe look voor je wagen. Carrosserie Dinac specialiseert in het herstellen van autoschade en het herspuiten van auto’s of tweedehandswagens in een foute kleur. Het lakken van auto’s gebeurt op een efficiënte en milieuvriendelijke manier, we gebruiken hiervoor watergedragen lak. Wil je een nieuwe autokleur? Via een kleurenkaart kies je de geknipte kleur voor jouw nieuwe look.

Spuitwerk aan je auto door Carrosserie Dinac

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met spuitwerk van auto’s. Om het perfecte spuitwerk op uw wagen te bekomen, werken we enkel met kwaliteitslak die bovendien milieuvriendelijk is.

We helpen je graag verder in heel regio Antwerpen. Benieuwd wie onze experts zijn? Neem vlug een kijkje en ontdek de gezichten achter Carrosserie Dinac.

Spuitwerk: bij auto’s met schade

Bij ernstige autoschade of schade aan de verflaag, is het vaak nodig om je auto gedeeltelijk of zelfs compleet te laten overspuiten. Hoeveel zo’n spuitwerk van een auto kost hangt in het algemeen af van de herstelling: demonteren, ontroesten, koplampen herstellen, glasbreuk herstellen, polieren, detailing, keramische coating, montage en afwerking. Natuurlijk wil je dit zo snel en goedkoop mogelijk laten gebeuren. Met Dinac weet je altijd van te voren hoeveel de kostprijs inhoudt.

spuitwerk

Grote schade aan uw auto?

Als autoschade jouw metaalwerk heeft aangetast dan is smart repair niet genoeg om een auto weer in goede conditie te krijgen. Bekijk het volledige overzicht van diensten om de geknipte oplossing voor jouw probleem te vinden.

Bij autopech of grotere autoschade kan je via de offertemodule van Dinac onmiddellijk prijs opvragen (en wij nemen contact op met uw autoverzekeraar).

Wat kost auto spuiten?

Wat het een spuitwerk van een auto kost is afhankelijk van een aantal factoren:

  • Soort auto
  • Welk soort autolak je wagen heeft
  • Eventuele herstellingen bij schade
  • Waar de schade is

Hoe moeilijker de situatie, hoe meer arbeidsuren nodig zijn om de schade of spuitwerk uit te voeren.
Bij Carrosserie Dinac maken we voor jou een gratis offerte, zo ben je altijd op de hoogte van de kostprijs.
Bij ons bent u zeker van geleverde kwaliteit, vakmanschap en service.

Garage en Carrosserie hersteller antwerpen

Vraag offerte

Schade aan uw wagen? Vraag een vrijblijvende offerte bij Dinac. Onmiddellijke prijsberekening.

Spuitwerk

Carrosserie Dinac heeft ruim 40 jaar ervaring met autoschade.